用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘樂基剛收信
樓主: phonengan
go

九龍塘樂基剛收信 [複製鏈接]

引用:本人居住紅磡,今天尚未收到信,請問有沒有家

原帖由 alvin881 於 14-01-10 發表
本人居住紅磡,今天尚未收到信,請問有沒有家長都未收到信呢?心急
我住紅磡,郵差派完信;冇信

回覆:九龍塘樂基剛收信

想問下有offer 的,封信厚定薄? 郵chop 係9 號定10 號?

引用:Thanksss..+my+fav+school+ +

原帖由 doctormama 於 14-01-10 發表
Thanksss.. my fav school
Congrats ar! 你封信郵chop 係9 定10 號? 厚定薄? thxthx

引用:回覆+isoalc+的帖子 簿信得一張A4紙,好似

原帖由 phonengan 於 14-01-10 發表
回覆 isoalc 的帖子

簿信得一張A4紙,好似9號chop
thanks ar and congrats to u!!

i received letter today. pm anglo chinese offer. march bb

引用:Quote:原帖由+isoalc+於+14-01-11+發表i+re

原帖由 milkybee 於 14-01-11 發表
恭喜
thanks ar

一日無上黎依度,估唔到咁多回響
從來幼稚園點決定收生都係一個謎,但我相信佢地有佢地自己收生的criteria.
我小朋友大B,interview 當日坐得較边,指令做到9成,餘下1成需要我地協助,小朋友坐得定,離開時有同老師hi5 同hug. say byebye... 我地2公婆住普通私樓,大學畢業,只是普通白領. 我地自問小朋友唔係特別outstanding. 所以有offer 都好suprise. 好感恩

引用:Hi,大家可以在facebook+找

原帖由 ho_york 於 14-01-14 發表
Hi,

大家可以在facebook 找< 2014 樂基幼兒學校 (KLT, ASCOT, PICTORIAL) pn班 >, 以後可以齊討論
i cant search this group

引用:Quote:isoalc+發表於+14-1-15+09:18+i+cant

原帖由 liammama 於 14-01-16 發表
找到這個,「2014 - 樂基(九龍塘) PN Group」
still cant search it

‹ 上一主題|下一主題