用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟II
樓主: christina
go

荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟II [複製鏈接]

Re: 荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟II

Christina,

昨日病到傻下傻下,連手機都遺失

yiuyo

半年前我已經試過無晒d電話no.,上次係因為store係電話,因為無差電一星期,所以無晒記憶。所以之後將電話store係sim卡,結果今次電話連sim卡都無晒!     

yiuyo

老實講我真係無諗過自己會遺失電話!

各位午安

yanyanmama

可以行家樂徑,d小朋友同大人咪無咁辛苦囉! 可以考慮吓川龍家樂徑,或者去城門水塘行吓bbq都幾好玩!

yanyanmama

半個鐘可以行完,家樂徑唔會好辛苦。

川龍家樂徑

christina,

今日麻煩晒妳

必必

個故事我都有印象,不過唔記得係邊度睇過,再講番都好TOUCHING!

maku, tramtram, eric, yanyanmama

請收PM

010, yanyanmama,必必

其實生日會邀請卡得2款,甲蟲同melody,囡囡話d男仔鍾意甲蟲,女仔就鍾意melody,所以叫我設計2款唔同既邀請卡俾朋友仔。

各位歌后、歌王

12/4我都好想去,但因為4月仲返緊夜,5月先返日,所以大家玩得開心d     

必必

melody 同 kitty 囡囡都鍾意,妳係咪諗住扮melody/kitty贈慶呀!     

必必

唔緊要! 我個女好爛訓,發惡夢都唔會醒!      

各位晚安

唔好意思,無當bk日、夜班幾日,結果追

好彩得妳提醒星期五要聽寫,剛才致電囡囡真係唔識串,要加強操練至得。另外順便加多個list俾大家報數,麻煩晒!

5月12日wild camp人數christina (2大1小)
必必 (2大2小)
010 (4大2小)
yanma (2大1小)
yiuyo (2大2小)
柏朗(2大2小)
mcphee (2大1小)
tramtram (2大1小)
carmen ** 待覆
oiyingdad (2大1小)
CL322 (2大1小) - 佢口頭話去, 等佢自已作實, 我叫左佢盡快報到啦.

4月12日卡拉ok人數

大人 小朋友

christina: 1大
yanyanmama 1大
yiuyo 1大
必必 1大 (女要計大/仔我諗佢都要計大喎-好重皮喎你 )
eric-papa ? ?
tramtram 1大1小
mcphee 1大1小
010 1大1小
oiyingdaddy 無得去
keimom ? ?

4月1日 Oi Ying 生日會

Christina
必必
yanyanmama
yiuyo
eric