用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 請問國際小學最平學費係邊間呢?
樓主: 竹葉青
go

請問國際小學最平學費係邊間呢? [複製鏈接]

Dear Mighty,

Please see PM. Many thanks!

Lulusing

原帖由 Mighty 於 09-12-16 18:05 發表
不管尚宮大人是DEFENDING THE SCHOL OR SELLING THE SCHOOL,家長一定不会只聴一個網友意見、便信定学校是好的。 

我只是覚得選択学校不応従是否行IB来決定。

看竹葉青是認識直資学校的、相信選校応該没問題。 ...

Lulusing

原帖由 Mighty 於 09-12-16 18:05 發表
不管尚宮大人是DEFENDING THE SCHOL OR SELLING THE SCHOOL,家長一定不会只聴一個網友意見、便信定学校是好的。 

我只是覚得選択学校不応従是否行IB来決定。

看竹葉青是認識直資学校的、相信選校応該没問題。 ...

回覆 7# Mighty 的文章

Lulusing

Lulusing

Please see PM. Mny thanks!

Lulusing

Do you consider ESF schools? They are quality while school fee is not too high. It is not so high as
10 幾萬 1 年 at primary level. You may also check if the annual fee of ESF secondary schools is affordable.

However, many factors matter, e.g. the age of the child, the school s/he is attending.

Good luck!  

[quote]原帖由 尚宮大人 於 09-12-19 04:45 發表
:) 當然,我都想比自己仔女,讀國際學校,但國際學校動不動就 10 幾萬 1 年,真係有心無力。本人同樓主的情況,大致一樣。平心而論,對大家黎講,「宏信書院」依類直資學校,未必係大家的首選。但,對於我依一類「一般中產」人士,「宏信書院」已經係最好的(買唔到豪宅,咪買居屋)。各位家長,共勉之。
‹ 上一主題|下一主題