用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望小學暨幼稚園(小學部) 小朋友06年9月讀德望小一家長, 請進來傾 ...
樓主: man15110
go

小朋友06年9月讀德望小一家長, 請進來傾 [複製鏈接]

Re: 小朋友06年9月讀德望小一家長, 請進來傾? !

Hi Kristymum,
please check your pm. tks.

Hi wanyiumama,
我囡手冊都唔覺有寫, 問佢又話唔知  見到其他班話6月14日交..結果昨晚"拿拿臨"叫佢做.. 無溫習呀

wanyiumama 寫道:
Hi all P.1B mums,

請問六月份親子伴讀幾時交呀, 手冊唔覺有寫.

先前見其他班要 14/06 交, 又有話考試後交.   要溫書喎, 點算?

請問各位....考完試後返學係唔係不用帶書呀   

HI AM
嘻嘻....係呀我已經諗今個星期去邊到好啦...好似自已放大假咁    點算..唔得啦..要努力..加油..努力

[quote]
AM 寫道:
cheukmom:
嘻嘻....仲未考完試已經諗定喇, 老師應該會寫手冊提醒囡囡要帶甚麼回校.

我都贊成下學年開另一標題   

又要問大家啦...
星期一要唔要帶書呀??手冊只寫帶木顏色筆無寫其他喎???另外星期二跳繩比賽係要穿P.E. uniform 回校還是"帶" 呀   
‹ 上一主題|下一主題