用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道面試結果
樓主: Kanasboop
go

宣道面試結果 [複製鏈接]

收左..請問小學係咪收返好小本校幼稚園生架 ?

原帖由 史迪仔 於 10-3-3 22:43 發表
得兩種嘅話,成四千幾人考,咁咪有幾千人係waiting list囉?

唔會咁多人卦...咁遲先 interview, 好多人都有晒結果,

報左都冇去考wor !!

原帖由 史迪仔 於 10-3-4 11:24 發表
未必架! 我果日都見到好多人去考呀! 就算有一批人唔考, 我當佢唔去考既有1000人, 聽人講今年有4千幾人報咗, 咁都仲有3000千左右去考啦! 就算有一半無去考, 都有千五個去考卦? 咁佢收我當佢收好多500人啦! 咁咪有1000 ...

上年..上下午班各收 60人, 真係打崩頭

SORRY 更正, 係上下午班各收 68 人

原帖由 史迪仔 於 10-3-4 11:33 發表
如果各收60人既話, 咁佢得兩種無reject letter, 我想知會有幾多個後備生呀? 點解宣道做法咁奇怪既?

eee~~ 係 WOR史迪仔, 究竟有冇 reject letter 呢 ?

原帖由 wong_cat 於 10-3-3 15:31 發表
係咪今日收到??等我返去睇下先

喂喂..我地係咪 BLOG友呀 ?

原帖由 sylinacsy 於 10-3-5 22:24 發表
我仔仔都係後備生, 順其自然啦, 不過我好想知道已經收錄左嘅小朋友, 係咪全部都係2007年8月31日出生呢, 如果係, 即係話宣道都係收足歲嘅小朋友; 仲有小朋友嘅家長(媽媽)是否一定係家庭主婦, 因為有朋友話我知如果父 ...

收了, 我女是07年5月的,  INTERVIEW 時問左好多野, 好詳細, IN 左咁多間, 呢間難度最高, 仲要求唱歌添, 我諗佢地係認真揀唔係話特定左收某D學生, 我是在職人士,佢問我邊個揍小朋友,我都係答工人揍咋

原帖由 katimbear
於 10-3-6 15:13 發表
恭喜哂被取錄既小朋友.. 媽咪又可以放下心頭大石了.. 哈哈.. my son is on waiting list.. 收左既媽咪.. 想請問你地小朋友interview時係唔係表現好好?? 係唔係真係答哂所有問題呢?? 真係好好奇啊

有答晒所有問題..老師話同我個女傾計好開心, 話佢好似一個 4歲小朋友 ! 收PM, 諗緊讀唔讀呀!!

宣道D MISS 好好呀, 我沒有去辨入學手續竟然打電話比我問我咪要放棄喇.否則要立即CALL WAITING 緊嘅小朋友. 好欣賞佢地咁有心去 follow, 其實佢好多人等住入呀,第二間未必會咁做!
‹ 上一主題|下一主題