用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有沒有私人教練介紹? 將軍澳區.
go

請問有沒有私人教練介紹? 將軍澳區. [複製鏈接]

請問有沒有私人教練介紹? 將軍澳區.

收費如何?

Re: 請問有沒有私人教練介紹? 將軍澳區.

我家樓下的會所有一位私人教練經常都係度教小朋友游水,佢係我哋會所有好多學生, 價錢唔算貴. 我兩個小朋友都有搵過佢學游水. 如果妳有興趣就pm我啦.

聽聞坊間個d私人就唔係咁得,有好多都係混水摸魚!!
其實依家有好多泳會都有私人教練提供,有公司監察好好多!例如我知道有間叫做天晴游泳會既,都有私人教練提供!個d係正當既游泳會!質數有保證好多~

hi IncyWincySpider

我send左資料比妳參考..
希望對妳有用...
pls check pm!!!~

mrs_lam

hi chanwyf,

Please pm your information to me!

Thanks!  

我哋屋苑嗰個泳會好唔掂架, 所以d私人教練先至有生存空間! 我兩個仔女起初跟我哋屋苑泳會d教練學咗成個夏/秋季, 我無時間睇住佢哋, 只係叫菲傭睇住.  後來發覺大嗰個只係學到一個姿勢唔係幾啱既泳式, 細嗰個今年直頭要重新學過. 我仲要俾d街坊笑!

sally197842 寫道:
其實依家有好多泳會都有私人教練提供,有公司監察好好多!例如我知道有間叫做天晴游泳會既,都有私人教練提供!個d係正當既游泳會!質數有保證好多~

HI Catcatmok

我send左囡囡教練d資料比妳參考...
希望對妳有用啦....

pls check pm!!~

mrs_lam

HI Catcatmok

我send左囡囡教練d資料比妳參考...
希望對妳有用啦....

pls check pm!!~

mrs_lam

我覺得質素呢樣野係睇教練...唔係睇泳會...
而泳會好唔好...又唔可以以一個教練為標準...
好似我個囡同我朋友個囡以前一齊去某泳會學...
我個囡同我朋友個囡分別係俾唔同教練教...
我個囡學完就有好大問題...好唔開心...好唔鍾意游水...但我朋友就都算ok...
咁我囡囡就轉左而家所謂既坊間私人教練....我覺得幾好...唔錯...
囡囡學得好好...仲好開心呀...學識左3個泳式...
同佢去旅行游水個時...都唔怕佢跳落水浸親...我個囡而家不知幾enjoy係游水到..
所以唔係一定話泳會既私人教練就一定好..又唔可以話所謂既坊間私人教練就一定唔好架bor...

sally197842 寫道:
‹ 上一主題|下一主題