用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 我想問......
go

我想問...... [複製鏈接]

我想問......

我想問:
      你們的小朋友去面試,會穿著什麼的衣服比較好(校服或便服).還要做什麼準備?
請各位的家長幫幫忙.

Re: 我想問......

校服

著校服

都無mug野要帶去, 都係帶枝筆去填表 (不過舊年我個囡in, 學校封信講明要帶cert., 成績表等ge正本).

留意下近日ge新聞/時事, 係屋企用中, 英試下講出答案.
明天會更好!

兩次面試都係穿整齊校服 費事諗到頭爆,又唔駛專登買衫幾好架

去兩間我地都有帶定正本,不過兩間都冇話要睇!(帶定好d) 有一間話可以即時加新資料,不過我都冇copy到比佢地,我覺得多一張少一張cert.都唔會太大問題,因為都唔係d大嘢.如果你有不防帶定去呀  :wink:

着校服最好
派到好學校,要繼續努力

christng 寫道:
我想問:
      你們的小朋友去面試,會穿著什麼的衣服比較好(校服或便服).還要做什麼準備?
請各位的家長幫幫忙.

Hi,

校服是最好,我兒子面試也會穿校服。

Cheers

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

校服!今早同亞女去面試, 其他考生全部穿校服的.

mannyleung 寫道:
校服!今早同亞女去面試, 其他考生全部穿校服的.

Hi mannyleung,

請問今早面試考生穿校服、便服的 % 為多少 ?
是否各佔一半?

Cheers..
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

當然你穿校服最好啦, 又正經, 又可以俾人知自己係邊間學校!     
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

英雄 + 英雌所見略同....      
正46 寫道:
當然你穿校服最好啦, 又正經, 又可以俾人知自己係邊間學校!     

諗唔到唔
‹ 上一主題|下一主題