用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇好游水教練介紹呀?(摩理臣山)
go

有冇好游水教練介紹呀?(摩理臣山) [複製鏈接]

有冇好游水教練介紹呀?(摩理臣山)

我仔4歲,都幾百厭,又怕水,想揾個嚴d嘅教練治下佢,借問各位有冇好介紹呢?
thanks!

Re: 有冇好游水教練介紹呀?(摩理臣山)

My son was studied in here. he is following a famle coach . If you interest , i can PM the information to you .

Hi!  

Please pm me the information

Tks!

Hi Sammili,

If you're looking for a swimming coach, I can pm some details for you.

wendy06

Could you pm me the details ?

Thanks !

twchung

twchung and  magic

PLS CHECK PM ...Thanks

Wendy06

我囡囡個女教練幾好架, 今個暑假自組5個小朋友請佢教, 佢對D百厭小朋友都幾有方法, 5個小朋友都有好大進步, 我地D家長都好滿意, 有興趣可以介紹比你, 佢教開港島區, 摩理應該會去.

我今年暑假都係響摩利臣山學架 我囝囝個教男教練教得好好架,對d怕水既小朋友一定攪得掂架
佢地個會有個msn架,你可以add佢 問佢野同意見都可以架
你話係浩麟媽咪介紹就得架啦
[email protected]
linlin~~~快高長 哈哈哈

HELLO...各位

我都係一名有牌的游泳教練, 有興趣可以PM 我!

TIM

其實好教練大把, 你地最好係去摩利,九公, 何文田看看, 最好係冬天的星期天及平日下午, 因為大部份全職的教練都會在這些地方有學生...長駐在這些地方..為什麼要在冬天去看呢?因為只有有番咁上下料的教練, 才會係冬天都有學生...起碼不會選中D暑期工及無乜經驗的咁大鑊,不過你要平又另計

我都可以介紹教練給你, 不過我都係認為你要自己去看看乜野係教游水, 因為不是別人介紹的便適合你的兒子呢!

不過有幾間會的教練九成可以不考慮(有一成是你好好彩!):群英, 國際, 史丹福, 文理,精英, 黃大仙..因為正確來說,這些叫泳店, 不是泳會...

‹ 上一主題|下一主題