用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正05/06 K2媽咪~~~入嚟傾傾啦!!!!!
go

培正05/06 K2媽咪~~~入嚟傾傾啦!!!!! [複製鏈接]

培正05/06 K2媽咪~~~入嚟傾傾啦!!!!!

老友, honey,

我見個個培正topic都分哂年份, 唔掙在我地都分埋啦       

好有小圈子feel tim       

Re: 培正05/06 K2媽咪~~~入嚟傾傾啦!!!!!

honey
     Good 呀      

Brian ma:
    啋 咩 呀      

Hi 各位,

我今次算醒目,咁快識報到   

Alexisma,
你要搬屋了嗎????

Dabby

咪搬左過嚟呢度囉       

長老,

我唔記得講你留比我o既好o野,唔駛星期六比我,因為我星期六要開工,無得o黎       

我反正成日經過你屋企,我自己o黎拎啦,thanks   

各位mami,

相信大家都填番張問卷比學校啦,答完問卷最後果題,大家係咪見到d玄機/壞消息呀     

dabby

noted.

最後果題, 哈哈, 我係無tick架, 自己寫無特別意見       而家問我7/8年後ge事, 我真係未諗到喎, 唔想求期比個答案佢囉, 你地點答呢?????

Dabby
     呢 樣 校 長 好 早 已 提 過 ga la    

Heilai,

可能係我論盡聽唔清,我印象中係佢地入學時,校長好似講過呢個問題唔關佢地呢屆事,不過,算啦

二小姐表演彈咩歌仔呀?祝詠希表演成功       

Dabby
      我 5 記 得 d 歌仔 名 呀     Thanks e e    

Dabby
咁邊個帶Vivian去呀?

老友
咁我星期六帶唔帶埋little brother d 野比你呀   

老友

帶啦, 我可以放係booth or叫daddy帶返屋企先架嘛        thanks

Hee...

我過黎踩你地場先....      我踩...踩...踩....   

彥媽

嘩~~~ 乜咁突然有個三少出現呀, 同你通電話都唔話我g呀          anyway, 恭喜哂!!! 你似乎都係99命, 三條小恐龍..........哈哈。

咁你應該放緊產假啦, 親子日你帶唔帶大彥嚟玩呀, 我下午都係到喎     

Alexismama...

多謝恭喜先    .....嘻嘻....我老嘛...費事比人笑...咁老仲生...呵呵~~     

99 命 ==>之唔係~ 一屋都係男人, 冇我份.... 同人地養老公...真係唔抵.... :evil:       :tongue: :tongue: :tongue:

放產假 ==> 係囉....就係日日又無所事事喇..嘻嘻....唔係邊有時間黎踩場 bor...     

親子日你帶唔帶大彥 ==>我黎唔到喇...因為要教 part time wa (2-4pm) 撞到應....可能叫姐姐帶佢黎咋...你若見到佢就幫我應酬下佢喇...   

Brian ma & honey
    sat 我 地 好 似 好 多 野 收 咁 bor      

彥彥媽咪
      你 放 假 都 開 工       要 小 心 身 體 呀    

彥媽
仔仔好cute呀       

Heilai
星期六我負責交咋     

老友

咁你交左d嘢出嚟, 屋企咪收到d space囉, 好貴架       

all

阿女話今日派左整潔勤學獎喎, 唔g真唔真, 佢話佢都有份        無理由架啦, 佢有日我話好熱, 唔好著外套, 咁工人同daddy就唔記得將條手巾係外套袋放返入運動服心口個袋到, 佢有個忘帶手柏"烙印", 應該無獎架喎       

彥媽:

嘩哈哈, 幫人養老公呢個term你都諗到, 你都得啦    老友有無同感呀????

你有無打算再追返個千金呀, 破左個99格佢啦       一唔係整夠四小"恐"龍, 等佢地自己開枱, 打雙打, 你又可以唔使登腳啦     
‹ 上一主題|下一主題