用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 搬運公司
發新帖回覆
go

[英國] 搬運公司 [複製鏈接]

暑假搬宿舍,有信得過的搬運公司嗎?可否暫存行李在倉庫?大約幾點?多謝回覆!
   2    0    0    0

我仔2年前都搬過宿舍用schooltrunk ,由A校宿舍搬去B校宿舍,你上網睇吓,當時6月初網上order 同比錢,一個喼+2 個紙箱,要同佢買紙箱既,book幾時來收,收之前一星期會送紙箱labels 比你,幫你keep到放完暑假再送去你要送既地方,之前£110,而家好似£120 左右。
另外亦有人推薦用sevenseas 既,你上網望吓,我今年都要book, 阿仔中學去大學,未定都時間同地點都冇問題嘅。

yuyueng 發表於 23-5-11 08:55
我仔2年前都搬過宿舍用schooltrunk ,由A校宿舍搬去B校宿舍,你上網睇吓,當時6月初網上order 同比錢,一個 ...

實在太好啦,原來行李可以存喺搬運公司嘅倉,等放完暑假再通知搬運公司搬去新地址。非常多謝你嘅回覆,感激感激!

以上補充一下,我上次經驗係好似一般快遞咁,收貨送貨冇固定約實既時間,收件最好一早放出黎,送貨見無人佢哋會求其放門口就算。

bbbusy 發表於 23-5-11 08:59
實在太好啦,原來行李可以存喺搬運公司嘅倉,等放完暑假再通知搬運公司搬去新地址。非常多謝你嘅回覆,感 ...
仲有一間叫https://www.uniwiz.co.uk/。 都係做中學搬大學,仲可以比gap year 既學生加錢放多一年添,不過我click 入去,原來同schooltrunk 係同一間公司,所以價錢係一樣。

yuyueng 發表於 23-5-11 09:13
仲有一間叫https://www.uniwiz.co.uk/。 都係做中學搬大學,仲可以比gap year 既學生加錢放多一年添,不過 ...

原來寄存行李,可以放幾咁耐,真係唔錯!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊