用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 全新日本購來CASIO PX-300 數碼鋼琴出讓
go

全新日本購來CASIO PX-300 數碼鋼琴出讓 [複製鏈接]

全新日本購來CASIO PX-300 數碼鋼琴出讓

日本買回來之casio-px300 100% 全新未用 (原裝盒包裝)
(柏斯琴行現特價hk$5880- 另再配摺合腳架$258.00)
需自行購買變壓器(鴨寮街約hk$80.00)
現價: hk$5300- (如不要摺合腳架,可減250-, 不包運費) (另有原裝HEADPHONE附送)

CASIO - PX-300
Privia 舞臺用數碼鋼琴
「入得廳堂,出得舞臺」。除了 PX-300, 在哪裡還可找得到價錢如此相宜、功能和質素如此物超所值的舞臺級專業型數碼鋼琴?

基本設置
- 88個三段力度感應鍵盤
- 漸進式擊槌系統鍵盤
- MIDI In/ Out/ Thur
- 踏板插孔 x2
- 輸出端子 x 1
- 耳機插孔 x2
- 揚聲器﹕12cm / 6cm x 2

聲音及節奏
- 168種樂器音色
- 120種鋼琴節奏
- 自動伴奏
- 音樂庫(25 首樂曲)
- 8 種聲效

特別功能
- 自學課程
- 即時錄音器(2 聲軌 x 1首樂曲,最多2,500個音符)
- 拍子機
- 轉調器
- 兼容 General MIDI

附件及體積
- 踏板x 1
- 譜架 x 1
- 電源器 x 1 (日本掣式,需自行購買變壓器)
- 樂譜 x 1
- 體積(闊 x 深 x 高):1,323 x 278 x 129mm (不包括琴架)
- 重量﹕12.5kg

圖樣請參考網址: 柏斯琴行 CASIO PX-300

請選擇: 產品 --> 電子鍵盤 --> CASIO數碼鋼琴 -->時尚型數碼鋼琴 --> PX-300

如有興趣請留EMAIL 以便聯絡!

Re: 全新日本購來CASIO PX-300 數碼鋼琴出讓

請問點解唔要呀?

有否香港保養??
弱者困於環境;智者利用環境。

SNOWGIRL,

請問點解唔要呀? → 買左返黎but 屋企人唔鍾意

有否香港保養??→ 冇架...我自己係日本買返黎架

UP

Hi, Vickym,

會不會再另外買過其他型號的數碼鋼琴?  有甚麼心水?

vickym 寫道:
SNOWGIRL,

請問點解唔要呀? → 買左返黎but 屋企人唔鍾意

有否香港保養??→ 冇架...我自己係日本買返黎架

ben2004,

如果以最經濟既digital piano 我計過呢隻最平架啦. 同埋睇你係要d咩野. 我買dp既唔需要太多functional既野, 我剩係想彈既手感好似piano咁. but你知piano又要tune音...好煩, 暫時黎講呢隻model應該唔錯lor!

你有冇興趣呢款model, 如果你有興趣, 大家再詳細傾下~

UP

UP

‹ 上一主題|下一主題