用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 終於完晒所有面試
go

終於完晒所有面試 [複製鏈接]

終於完晒所有面試了!心情好興奮,興奮並不是阿仔有offer,而係睇到阿仔嘅進步,從去年面試喊喊豬,到今年就算自己一個去單獨見外籍老師都淡定回應,現在只剩培正未有結果(不過都知冇行),大家都要努力,最重要的不是結果,而係進步!共勉之
   0    0    0    0

貓皮 發表於 18-12-1 11:55
終於完晒所有面試了!心情好興奮,興奮並不是阿仔有offer,而係睇到阿仔嘅進步,從去年面試喊喊豬,到今年 ...

In左幾多間

貓皮 發表於 18-12-1 11:55
終於完晒所有面試了!心情好興奮,興奮並不是阿仔有offer,而係睇到阿仔嘅進步,從去年面試喊喊豬,到今年 ...

你in個啲全部出晒offer啦?
我in左6間得1間出offer, 仲要有兩間未in

回覆樓主:

我本身報左十間,之後因為撞期同懶,去左五間,有三間offer一間waiting,一間未出結果,但感覺上收個三間得一間難度高囉又唔係名幼。都係個句,睇到阿仔進步,心好歡喜

karllambb 發表於 18-12-1 12:38
你in個啲全部出晒offer啦?
我in左6間得1間出offer, 仲要有兩間未in

我有offer個三間都早知結果,所以好早就解脫,你要繼續努力呀!

我都今日剛in晒,如無入圍second in的話。
下星期開始陸陸續續出offer, 希望有好結果T. T

回覆樓主

有進步係好事呀!努力一定有成果,希望你心儀既學校有offer!
‹ 上一主題|下一主題