用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 2017數學大王國際邀請賽總決賽成績公佈
go

2017數學大王國際邀請賽總決賽成績公佈 [複製鏈接]

http://www.hkgea.org/2017/06/2017數學大王國際邀請賽總決賽成績公佈/
   2    0    0    0

唔該哂, 今次小朋友成績喜出望外~

回覆 littlemonkey09 的帖子

請問大家收到證書未呀?  打去冇人聽, 謝謝

fatfatlam 發表於 17-7-6 17:50

他們7月有海外比賽,可能人員都外出了。我之前問過,他們說最早7月底可以上去拿證書。

fatfatlam 發表於 17-7-6 17:50

WhatsApp 63595241
office hours Mon-Fri 1330 to 1930
Sat 1000 to 1700

回覆 fatfatlam 的帖子

我之前打電話去問過, 佢地話數學大王總決賽係澳門果邊負責證書, 一係就7月9日去澳門出席頒獎禮, 一係就9月上去佢地油麻地office擺。

waisylam 發表於 17-7-7 13:33

我之前打電話去問過, 佢地話數學大王總決賽係澳門果邊負責證書, 一係就7月9日去澳 ...
之前同我講7月尾有...睇黎係改咗

waisylam 發表於 17-7-7 13:33

我之前打電話去問過, 佢地話數學大王總決賽係澳門果邊負責證書, 一係就7月9日去澳 ...
已經可以攞
特别通知★★★2017數學大王國際邀請賽總決賽或2017三維杯環亞太國際數學邀請賽總決賽獲獎學生,未能參加頒獎典禮取得奬項的學校及學生
取證時間 : 可於辦公時間7月25~8月25日,每週二~五,14:00~18:30
地點 : 彌敦道555號九龍行405室
取證者,需提前二天Whatsapp預約登記時間,九月份不接受證書取獲。
2017環亞太杯初賽證書,已退回環亞太組委會,如欲後補需七個工作日申請,並交付行政費用$100。
不便之處,謹請諒解。

‹ 上一主題|下一主題