用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 SMC 有無7月16日FIRST IN的小朋友 已經有去2ND IN? ...
go

SMC 有無7月16日FIRST IN的小朋友 已經有去2ND IN? [複製鏈接]

SMC 有無7月16日FIRST IN的小朋友 已經有去2ND IN?
   0    0    0    0

我都想知,等咗好耐

回覆:SMC 有無7月16日FIRST IN的小朋友 已經有去2ND IN

我見SMC嗰邊個forum,有人話已經有。

回覆 JoyceNgYY 的帖子

收唔收都有封信GUAI, 希望今個星期會有信LA...

JoyceNgYY 發表於 16-10-26 10:26
我見SMC嗰邊個forum,有人話已經有。

等咗三個多月都冇消息,差D吾記得有去過interview。我都當個仔已經落選了,不會有寄望。

這間係咪由 apply 開始到出 result 都要不停等?

8月中網上申請、剛剛收到1st interview, 11月18日星期五面試、要請假啊!

引用:這間係咪由+apply+開始到出+result+都要不

原帖由 Danrice 於 16-10-26 發表
這間係咪由 apply 開始到出 result 都要不停等?
如果學校覺得啱,1in 後好快收到call 2in。去年就係咁。阿女和同學一齊同日同時間1in,同學超級sharp 醒,見完後好快(記憶中好像是2個月之內)已經2in,然後好快已收到offer仲放埋位。但我女隔了大概4個月,才收到一封waiting 信。大概係咁,希望無記錯。

我原本16/7 1st in , 但因為學校有頒獎禮所以email 改期,之後學校再send E-Mail 比我九月中2nd in 、點知send 咗去junk mail 我又miss 咗!
我再send email 要求再in , 剛剛又出11月中叫我in , 點知又係撞咗學校旅行

‹ 上一主題|下一主題