用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘THINK VS 九龍塘迦南
go

九龍塘THINK VS 九龍塘迦南 [複製鏈接]

九龍塘THINK VS 九龍塘迦南, 點揀?

10月細B, 聰明但非常慢熱, 觀察形
兩間都係PM
兩間喺正隔離街, 都係要搭校車
THINK叫做international, 但PN以廣東話為主; 迦南直頭唔多英文
迦南平好多, 校園大, 感覺上老師較nice

K1應該都會再考其他學校, 小學未諗讀邊種學校
見過有users話, 迦南係二線頭, 出名但唔係名校; 咁THINK屬於咩線呢? 好似唔多comment

真心求教
THINK我已fully paid, 迦南今個星期五要交錢

謝!

0    0    0    0

any advice?

回覆:九龍塘THINK VS 九龍塘迦南

利申 think pn 用家

Think細校,老師 姐姐都好有愛心,返學一星期已幾乎個個叫得出我仔名,感覺親切!

有位外籍老師全程跟住,但班主任係廣東話老師!

同班同學有考其他學校的(聽到考到的k有Kv LH MS 德望 KM SC),亦有幾位留低升k,!

金巴侖迦南聽其他朋友講都唔錯 (佢小朋友友係用家),但我不是用家 不方便分享太多!始終只係聽人講 不是第一身!

回覆:九龍塘THINK VS 九龍塘迦南

我大仔當年讀Kln think,今年細妹會讀Kln cannan,冇報think.
個人覺得think不是不好(但又不覚好好,而且貴);反而Kln canan身邊用家多讚,不過如果交左留位費不想浪費也可,希望幫到你。

cannan
‹ 上一主題|下一主題