用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 玫瑰崗PN call 3rd interview
go

玫瑰崗PN call 3rd interview [複製鏈接]

估唔到上次2nd in衰咗,今日收到電話3rd in有冇人一樣呀?有冇人知3rd in會考乜?thanks

0    0    0    0

回覆:玫瑰崗PN call 3rd interview

想問吓點解要3次?我上年in一次就收咗喇喎,不過最後我冇讀,年尾輪到細妹

請指教,2015出世的幾時報名?

引用:想問吓點解要3次?我上年in一次就收咗喇喎

原帖由 chaucrystal 於 16-05-12 發表
想問吓點解要3次?我上年in一次就收咗喇喎,不過最後我冇讀,年尾輪到細妹

...
RHS好多餘,second in 比 first in 難,校長考得好難,third in 就肯定超無聊,用second in表現去選就算。

回覆:dreamdream081 的帖子

過多兩年,幼稚園可能好像個別名小收生一樣,要經歷3次面試,才可考入。

cheungsm1 發表於 16-5-10 18:43
估唔到上次2nd in衰咗,今日收到電話3rd in有冇人一樣呀?有冇人知3rd in會考乜?thanks

...

引用:想問吓點解要3次?我上年in一次就收咗喇喎

原帖由 chaucrystal 於 16-05-12 發表

...

冇讀是不錯的決定,second in 後,就會覺得入唔到不是壞事。傳統型的學校亦未必人人喜歡,最大的優點就是升小是可以給人大抽獎有backup

引用:過多兩年,幼稚園可能好像個別名小收生一樣

原帖由 熊寶寶樂園 於 16-05-12 發表
過多兩年,幼稚園可能好像個別名小收生一樣,要經歷3次面試,才可考入。

...

‹ 上一主題|下一主題