用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請教net 11, 乙123排位
go

請教net 11, 乙123排位 [複製鏈接]

男仔,活躍,求校風好,重品徳嘅小學,謝謝大家。

1    0    0    0

引用:男仔,活躍,求校風好,重品徳嘅小學,謝謝

原帖由 mamaian 於 16-04-16 發表
男仔,活躍,求校風好,重品徳嘅小學,謝謝大家。
乙二,英一“或”李陞。

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=5927

回覆:Obiepapa 的帖子

我是打算3條1揀英一的,那乙二三應該怎填好,謝謝你的答覆。

引用:我是打算3條1揀英一的,那乙二三應該怎填好

原帖由 mamaian 於 16-04-18 發表
乙二李升,乙三就求其了。乙一應該中的,不用擔心。不需要填英二。

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=5927

其實想問下,英二同英一邊間好啲?
我仔好慢熱,又怕羞,唔知點算。。面試好難

回覆:encina 的帖子

我唔係好熟,只知英二比較多活動,英一重學術多一點。我還在看其他小學,去下open day感受一下再決定。

回覆:encina 的帖子

同問

引用:我是打算3條1揀英一的,那乙二三應該怎填好

原帖由 mamaian 於 16-04-18 發表
英一2015年試過有人111都唔中,扣門都係唔收!

‹ 上一主題|下一主題