用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 LH vs 坑真
go

LH vs 坑真 [複製鏈接]

LH am vs TL pm 點揀好? LH can target 直資小,果d小學冇咁大壓力同語境好d. 但TL 又吾駛為小中煩! 有冇 LH/ TL 小媽媽可比d意見?

1    0    0    0

引用:LH+am+vs+TL+pm+點揀好?+LH+can+target+直

原帖由 lubyfung 於 15-12-24 發表
LH am vs TL pm 點揀好? LH can target 直資小,果d小學冇咁大壓力同語境好d. 但TL 又吾駛為小中煩! 有冇  ...
I have similar offers, but with TL am and LH pm... But I probably will choose TL

回覆:LH vs 坑真

睇下真小、真中係咪你target..係就坑真....同埋有信心玩考直私就LH....但經過考K1呢埋遊戲...太大壓力....已決定放棄考直私 (可能到時有信心就試下啦)所以收到坑真pm offer...真係鬆一口氣 可以比小朋友過一個開心童年

但TL 唔係100%直升喎, 唔可以放心哂

回覆:Yeahly_ly 的帖子

有機會做同學仔喎!

引用:但TL+唔係100%直升喎,+唔可以放心哂 +

原帖由 sweetpotatou 於 15-12-24 發表
但TL 唔係100%直升喎, 唔可以放心哂
宜家都70%啦....即係其實表現唔太差....肯參加多d學校活動就無問題啦其實之前係100%....即係其實有位收得晒!

引用:有機會做同學仔喎! +

原帖由 lubyfung 於 15-12-25 發表
有機會做同學仔喎!
你㨂坑真就做同學仔啦!

我都想知2間邊間好些

引用:LH+am+vs+TL+pm+點揀好?+LH+can+target+直

原帖由 lubyfung 於 15-12-24 發表
LH am vs TL pm 點揀好? LH can target 直資小,果d小學冇咁大壓力同語境好d. 但TL 又吾駛為小中煩! 有冇  ...
係咪正路有龙揀龙呢……?

‹ 上一主題|下一主題