用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嶺南大學香港同學會小學 今天 frist in 完,幾時 second in 呢?
go

今天 frist in 完,幾時 second in 呢? [複製鏈接]

請問 second in 家長要預備咩資料好🙏🏻🙏🏻

1    0    0    0

回覆:lulu0307 的帖子

9月18日second in. 應該係1st interview過關先有2nd interview.所以我宜家都好緊張。以我所知,每間房面試模式都有D唔同,真係睇好唔好彩

引用:9月18日second+in.+應該係1st+interview過

原帖由 plusplus 於 15-08-30 發表
9月18日second in. 應該係1st interview過關先有2nd interview.所以我宜家都好緊張。以我所知,每間房面試 ...
我小朋友話英文冇條識

是18號星期五見家長?請問英文問了什麼呀?

回覆:bbkingdombb 的帖子

Sorry, 打錯了,應該是9月19日。

回覆:cdleep 的帖子

我小朋友話無問英文會話,只係到老師桌讀了4個英文生字。但我朋友個仔話要去老師到答英文會話2條,但無認字。中文環節都不同,阿仔係自己讀4張中文卡,但朋友仔要舉手搶答。如果小朋友講的都正確,即每間房不同。

引用:Quote:原帖由+plusplus+於+15-08-30+發表9

原帖由 cdleep 於 15-08-30 發表
我小朋友話英文冇條識
我小朋友話自己唔識多過識我都算啦,當見識吓算了

回覆:今天 frist in 完,幾時 second in 呢?

舉手搶答中英生字,
妹妹,姐姐,
Sea ,eye ,nose one,four, five,six
但佢話自己舉得好慢,隔離答左好多
機會微

回覆:今天 frist in 完,幾時 second in 呢?

我阿女話入課室玩,跟住有老師入來問問題,英文問顏色,中文問咩字,佢話是「爸爸」不知仲有無,因為講講下話唔記得了

回覆:plusplus 的帖子

18/8 ln 都未有消息,咁我 29/8 才 ln 又排都未有

回覆:lulu0307 的帖子

8 月18日有面试咩?应该得8月29日一埸!

引用:8+月18日有面试咩?应该得8月29日一埸! +

原帖由 plusplus 於 15-08-31 發表
8 月18日有面试咩?应该得8月29日一埸!
我記得學校講第1場面試日係29/8

唔知呢個星期會唔會有信通知有冇得去Second in?!

9/19 日 - 2nd in date

我都好希望收到信....

收到通知是備取生

‹ 上一主題|下一主題