用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 奧運站 storyxxxx 騙人的教育中心
go

奧運站 storyxxxx 騙人的教育中心 [複製鏈接]

教育中心在亳無預先通知下突然於8 月1曰closed down, 理由是rental issue, 負責人 wilxxx 真不負責任,已交的學費話accounting dept 會email cfm refund procedures 喎,信佢至奇。 我係昨晚凌晨才收到email, email 發出日期是7月31曰。 Such short notice,離哂譜!!!  一定同消委會投訴。 有冇其他家長受騙?

0    0    0    0

引用:教育中心在亳無預先通知下突然於8+月1曰clo

原帖由 lcymama2012 於 15-08-03 發表
教育中心在亳無預先通知下突然於8 月1曰closed down, 理由是rental issue, 負責人 wilxxx 真不負責任,已交 ...
地下嗰間xxxxxbird?

我之前都有join. 其實佢真係沒咩學生, 執係預料中事.
其實佢d miss 係幾好, 都唔知點解沒咩人join

回覆:LOVELY-BABE 的帖子

yes ar,lovely-babe

回覆:Cherry315 的帖子

agree, 我見我的小孩英文其實都有進步的

回覆:ilovethiscow 的帖子

個負責人真係好不負責任

引用:無人join+一般都係marketing+做得唔好~

原帖由 ilovethiscow 於 15-08-06 發表
無人join 一般都係marketing 做得唔好~
同意,我記得早兩個月左右,入過呢間中心問有關暑期課程,回答我嘅男人態度懶懶閑,問多兩句佢都唔想再同你傾落去!
只係話如果有興趣留低電話,會再覆你!
但之後都無回音!
比我嘅感覺就係咁嘅服務,邊有人會想幫襯!

‹ 上一主題|下一主題