用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有冇家長用oxford path 套書?
go

請問有冇家長用oxford path 套書? [複製鏈接]

昨日在書展買了套…好貴…係未真係物有所值?小朋友跟住個進度黎學,係未真係能提升英語水評?有冇媽媽可以分享吓用後感受?唔該晒

1    0    0    0

引用:昨日在書展買了套…好貴…係未真係物有所值

原帖由 mincat2715 於 15-07-16 發表
昨日在書展買了套…好貴…係未真係物有所值?小朋友跟住個進度黎學,係未真係能提升英語水評?有冇媽媽可以 ...
一定得。 可以咁講, 所有書本都係有益的。無論是否睇oxford path, 只要肯每日伴讀, 小朋友都會識好多字。

MissMusic 發表於 15-7-17 07:54
一定得。 可以咁講, 所有書本都係有益的。無論是否睇oxford path, 只要肯每日伴讀, 小朋友都會識好多字。 ...
我個仔4歲了,仲係只懂講英文單字,未識用句子表達自己,我本身英文又差,所以買左呢套咁貴的書,希望陪佢一齊睇時,自己的英語水平都可以提升啦。我期望用2年時間追返6歲應有的進度…希望成功啦

I have. It's good to spend time on it and aim to finish it. It takes time.
‹ 上一主題|下一主題