用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 band2生選校深水埗
go

band2生選校深水埗 [複製鏈接]

如果男生是band 2中成績於深水埗,抽獎頭四位會怎填什麼banding學校呢?會否這樣填:
1. band 2A校如馬神
2. band 2b~c校如張明添
3. band 2b~c校如協同
4. band 2c校如莫慶堯
5. band 3A校如三育

或進取些,第一位試band1c校如黃棣珊呢?

1    0    0    0

musicangus 發表於 15-5-18 09:01
如果男生是band 2中成績於深水埗,抽獎頭四位會怎填什麼banding學校呢?會否這樣填:
1. band 2A校如馬神
2.  ...
以舊年數據,隨機號碼大既Band 1生,都唔一定入到瑪利諾神父,黃棣珊就更不用講啦。

王家爸爸 發表於 15-5-18 09:44
以舊年數據,隨機號碼大既Band 1生,都唔一定入到瑪利諾神父,黃棣珊就更不用講啦。 ...

同意, 都聽過有人 band 1 都入唔到瑪利諾神父, 我真係唔係好覺呢間係 band2

回覆:band2生選校深水埗

本身深水埗都吾夠band 1位,男仔更蝕底。band 2 冇咩邊間好,咩協同果d算把啦。我建議博一博唐乃勤。

引用:Quote:王家爸爸+發表於+15-5-18+09:44+以舊

原帖由 octopusdad 於 15-06-23 發表
同意, 都聽過有人 band 1 都入唔到瑪利諾神父, 我真係唔係好覺呢間係 band2
跟本很少位放做大抽獎,上年只有8個位,多過8個B1生選馬神,其他B1生都會落空

‹ 上一主題|下一主題