用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Tst YMCA sparkers playgroup
go

Tst YMCA sparkers playgroup [複製鏈接]

請問有冇家長apply左9月開學,但仲未收到通知,或者等call waiting呢?
有個外國人職員話有位,仲接受申請,入到問題唔大。今朝打去問,另一個講中文嘅職員又話要等call waiting,問一句答一句,態度差!我之前打去問野又係佢聽,仲話好多人apply叫我唔洗去!
Csw ymca嗰個職員nice好多!
因為如果tst有位,我唔申請csw了,攪到而家唔知申唔申請csw好!

0    0    0    0

回覆:akj 的帖子

我半年前apply tst而家仲未有位。講英文個個係好nice, 不過我諗佢唔太清楚個waiting list...係香港人個個負責我諗。相對csw比較快有位。

引用:我半年前apply+tst而家仲未有位。講英文個

原帖由 hamufamily 於 14-08-21 發表
我半年前apply tst而家仲未有位。講英文個個係好nice, 不過我諗佢唔太清楚個waiting list...係香港人個個負 ...
你是apply 3日定5日?thx

回覆:akj 的帖子

5 days

引用:5+days +

原帖由 hamufamily 於 14-08-21 發表
5 days
Ic.
我係3日。外國職員話5日 full曬。

引用:請問有冇家長apply左9月開學,但仲未收到通

原帖由 akj 於 14-08-21 發表
請問有冇家長apply左9月開學,但仲未收到通知,或者等call waiting呢?
有個外國人職員話有位,仲接受申請 ...
Tst排了一年都無消息!csw 都好full.

引用:Quote:原帖由+akj+於+14-08-21+發表請問有

原帖由 penp0319 於 14-08-23 發表
Tst排了一年都無消息!csw 都好full.
Oh! 你上年咩月份申請架?你申請的是14/15年既pre-Kindergarden class?九月都就到啦,就算唔得都應該通知聲!

引用:請問有冇家長apply左9月開學,但仲未收到通

原帖由 akj 於 14-08-21 發表
有個外國人職員話有位,仲接受申請 ...
黎緊十月份我會申請呀,原來要等咁耐😡😡

外國人係唔知架, 如果問有無位梗係問一句答一句, 唔通問一句答十句咩?
我朋友個仔係果度讀K2, 話寫字得一個人做野, 由招生至聽電話買校服都係一個人做. 我朋友話佢阿仔每日都會去OFFICE 同佢say Good Morning! 因為佢阿仔由2歲已經係果位同事幫佢跟所有手續, 佢好上心小朋友嘅野.
同你所講係完全兩個人喎.

引用:外國人係唔知架,+如果問有無位梗係問一句答

原帖由 tuchai 於 14-08-27 發表
外國人係唔知架, 如果問有無位梗係問一句答一句, 唔通問一句答十句咩?
我朋友個仔係果度讀K2, 話寫字得一個 ...
咁我唔知你講嗰個職員係咪指我所講嗰個!但我識得分態度好與唔好!我無要佢答我十句,但解答得絕對不詳細!

外國人係唔係以為你申請下年度?因為如果今個學年,14-15年度,9月開學,應該一早叫你交哂學費架啦wor~

good! but only have afternoon class
‹ 上一主題|下一主題