用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 又一村派位
go

又一村派位 [複製鏈接]

我想知道又一村派位的information, 有冇人可以話比我聽喺邊道揾到呢啲數據?其實我囡囡正在又一村讀緊K1,大致上我都好滿意,但而家有個半龍嘅學校offer, 所以想了解又一村派位既情況,謝謝大家

0    0    0    0

回覆:Jasmine11 的帖子

細b去半龍幼稚園讀多年k1?or插班讀半龍?

回覆:小兔子乖乖 的帖子

She will repeat k1

回覆:Jasmine11 的帖子

我覺得課程跟得到,無謂讀多年k1,除非係龍校神級校,半龍唔吸引。如果考小學唔理想,我會repeat k3,考多次小學。

回覆:小兔子乖乖 的帖子

Thanks so much for your advice
I am still struggling 😫😩

Anyone can share the history of P1 allocation? Past experience is also appreciated even if it is not official information, thanks agin

小兔子乖乖 發表於 14-3-6 10:26
我覺得課程跟得到,無謂讀多年k1,除非係龍校神級校,半龍唔吸引。如果考小學唔理想,我會repeat k3,考多 ...

repeat k3 冇學券claim啦喎, 值得嗎?

當所有K3同學仔行畢業禮, 小朋友冇份, 佢....會開心嗎?
‹ 上一主題|下一主題