用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

$4800/month,n class.... [複製鏈接]

值得嗎?仲未計其它雜費,計埋真係好貴...

0    0    0    0

出售明慧N1男仔校服九成新 6折出售

明慧幼稚園 Ming Wai kindergarten School Uniform

==== 90% NEW ========
Ming Wai International Kindergarten (太子分校)

Summer: (original price $931, 7折$651.7)
上衣 (SIZE 17 x 2)
褲 (Size 10 x 2)
運動上衣 (Size 24 x 2)
運動褲 (size 24 x 2)
冷衫 (Size 26 x 1)

Winter: (original price $1480, 7折$1036)
校褸 (size 17 x 1)
恤衫 (Size 17 x 1)
絨褲 (Size 21.5 x 1)
背心仔 (Size 17 X 1)
運動上衣 (size 22 x 2)
運動褲 (Size 22 x 2)
Tie x 1

Total: $2411, 6折$1446.6.

If interest, pls msg at 94574214 / [email protected]

回覆:$4800/month,n class....

下,我囡$4200喔,加佐?

引用:下,我囡$4200喔,加佐? +

原帖由 棉花sugar 於 14-03-12 發表
下,我囡$4200喔,加佐?
今年再加,請問你認為這學校好嗎?有咩評語?我見呢度的家長好少講...

引用:Quote:原帖由+棉花sugar+於+14-03-12+發表

原帖由 bebebo 於 14-03-13 發表
今年再加,請問你認為這學校好嗎?有咩評語?我見呢度的家長好少講...

...
學校我覺得還可以,但老師少同家長溝通,如果你問就會講下,我女好中意番覺,但可能我女重未好識講野表達,班房太神秘,睇唔到距地學習情況,所以基本上我唔知距地上堂做咩,pn班玩的成份多,但加到$4800,我就值得太貴

bebebo 發表於 14-3-3 19:00
值得嗎?仲未計其它雜費,計埋真係好貴...

妳覺得自己親身打去學校問清楚好定信BK好???

問完妳就明白..........比唔清唔楚下做決定好.
‹ 上一主題|下一主題