用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 黃大仙B3, 頭痛
go

黃大仙B3, 頭痛 [複製鏈接]

醒目開學勳章

學校話阿仔band 3, 但冇講頭定尾,班主任冇俾意見,頭痛。

0    0    0    0
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

引用:學校話阿仔band+3,+但冇講頭定尾,班主任冇

原帖由 Giant 於 14-01-18 發表
學校話阿仔band 3, 但冇講頭定尾,班主任冇俾意見,頭痛。
Band3抽獎仲可以搏band3A. 自行可以試一間band2C+一間3A. 之前建議過伍華,因為曾經全校參與融合教育,你仔仔學障可以考慮.

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+Giant+於+14-01-18+發表學校

原帖由 khmama 於 14-01-18 發表
Band3抽獎仲可以搏band3A. 自行可以試一間band2C+一間3A. 之前建議過伍華,因為曾經全校參與融合教育,你仔 ...
多謝意見,今日已交表,一間B2C,一間B3A,佢冇成績、冇服務、冇獎項,我都預唔得,攞個面試經驗,一生受用
交完表又備戰面試,之後又到呈分試,暈,個衰仔,好似我考中學咁

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

引用:Quote:原帖由+khmama+於+14-01-18+發表Band

原帖由 Giant 於 14-01-18 發表
多謝意見,今日已交表,一間B2C,一間B3A,佢冇成績、冇服務、冇獎項,我都預唔得,攞個面試經驗,一生受用 ...
呢度個個家長都係咁架啦,小四開始步署,直頭慘過自己讀小學嗰陣

回覆:khmama 的帖子

我個仔都係乜都唔掂

需然我吾系黃大仙區, 都系有你們的問題, 亞仔要迫先讀, 好似我考多過佢考吟.都吾明點解會是父母問題吟!

opclk  agree   發表於 14-2-8 22:48
‹ 上一主題|下一主題