用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 博愛任永賢夫人幼稚園用家請入……謝謝 ...
go

博愛任永賢夫人幼稚園用家請入……謝謝 [複製鏈接]

今天收到學校的interview 信,
很希望用家分享下此校,感激

1    0    0    0

me 2 !
Open day 你有無去呢? 我去了open day 感覺幾好. 而且每次打電話去問野時, 禮貌都非常好.
希望有媽媽可以分享下呢間學校

引用:me+2+!+Open+day+你有無去呢?+我去了open+d

原帖由 davinchiu 於 14-01-13 發表
me 2 !
Open day 你有無去呢? 我去了open day 感覺幾好. 而且每次打電話去問野時, 禮貌都非常好.
希望有 ...
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=191784

我之前在網上看到這些,吾知妳又點睇呢?

回覆:幸運是我 的帖子

成十年前的舊文了,仲有參考價值嗎?

:-S

引用:成十年前的舊文了,仲有參考價值嗎? +

原帖由 sissy0531 於 14-01-13 發表
成十年前的舊文了,仲有參考價值嗎?
所以大家就研究下囉,冇話這新聞有沒有參考价值,
只要有關同自己小朋友有關的一定有參考价值囉……

多謝你分享. 我都很驚訝. 如果間學校真係咁又幾差下喎

早幾日交面見函, 見門口寫每級都只係得廿鬆個位....
咁咪好難入....

我係用家, 首先真係要講返段新聞已經係2004年, 數下手指都十年啦~~十年以一間中小學唻講都有升降級的情況!任永賢的校長老師教學概念架構全部轉哂,今年亦有千多份申請表報讀(每級只有28-30個位),每日有英文課,國語課,奧福教音樂,蒙特梳利教學等又有學卷,臨近畢業個個同學仔倒數唔捨得學校的一切。所以請勿人云亦云,謝謝!
‹ 上一主題|下一主題