用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問小一自行配學位的form由媽媽簽署,但爸爸交表需委託 ...
go

請問小一自行配學位的form由媽媽簽署,但爸爸交表需委託信嗎 [複製鏈接]

(1)請問小一自行配學位的form由媽媽簽署,但爸爸交表,需委託信嗎?
(2)另外,如由爸爸簽署,到小一統一派位時,是否由爸爸去填,是否要在會場內即時填寫即交,媽媽可一同入會場內選校嗎?
因不能常請假,擔心不能處理,唔該大家!!!
   0    0    0    0

引用:(1)請問小一自行配學位的form由媽媽簽署,但

原帖由 chung210 於 13-09-19 發表
(1)請問小一自行配學位的form由媽媽簽署,但爸爸交表,需委託信嗎?
(2)另外,如由爸爸簽署,到小一統一派位時, ...
最好揾一個比較得閒或容易請假嘅去簽同交自行果份表,統一張表要同一個人簽

引用:(1)請問小一自行配學位的form由媽媽簽署,但

原帖由 chung210 於 13-09-19 發表
(2)另外,如由爸爸簽署,到小一統一派位時, ...
另外統一派位張表係寄去你屋企,你可以填咗先去派位中心交,或者去到先填,可以兩位家長一齊去

柏禧BB :
唔該你!!!

派位中心係邊度?

引用:派位中心係邊度?

原帖由 m628628 於 13-09-19 發表
派位中心係邊度?
每區每年都唔同,區內學校輪流做,統一報名表寄俾你會話俾你聽去邊間交表,到時放榜都係果間

醒目開學勳章 貢獻勳章

我嗰張係爸爸簽,因為佢放假放便d
但因為自行揀嗰間學校好近我公司,我去交,無問題
到大抽獎交表,佢唔响香港,又係我去,只要另外交張受權書就得
恐龍家
‹ 上一主題|下一主題