用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到迦南後備am offer~
go

收到迦南後備am offer~ [複製鏈接]

窩打老道迦南call waiting list,但又唔保證上K1

0    0    0    0

回覆:收到迦南後備am offer~

今日收到電話,可以後補補上!

就因為唔保證上K1, 好多人都冇交留位費.

回覆:收到迦南後備am offer~

我想問你b係大仔嗎?咁快有offer,仲要係am...正!!

回覆:wing214 的帖子

Hi wing214,請問迦南call waiting就已經俾你am offer?我是另一分校的,要求申請轉上午班,並上星期註冊交了信,我怕學校沒有睇家長的信就俾左am 位給waiting 學生,會唔會咁做呢?

WATERLOO RD. 係要全日班先保證上 k1 的, 如果係半日係唔保證的.

引用:我想問你b係大仔嗎?咁快有offer,仲要係am.

原帖由 Angus0801 於 12-12-04 發表
我想問你b係大仔嗎?咁快有offer,仲要係am...正!!
我6月B,不過我已hold對衡道方方

引用:Hi+wing214,請問迦南call+waiting就已經俾

原帖由 vlw_011109 於 12-12-04 發表
Hi wing214,請問迦南call waiting就已經俾你am offer?我是另一分校的,要求申請轉上午班,並上星期註冊交 ...
唔知道,一早已經冇打算入,因為黃埔迦南offer我都冇要,都唔保證可以上K1〜

引用:Quote:原帖由+vlw_011109+於+12-12-04+發表

原帖由 wing214 於 12-12-05 發表
唔知道,一早已經冇打算入,因為黃埔迦南offer我都冇要,都唔保證可以上K1〜

...

chanwendy 發表於 12-12-4 10:54
WATERLOO RD. 係要全日班先保證上 k1 的, 如果係半日係唔保證的.

現在己經轉了半日班和全日班也不保證上K1

引用:窩打老道迦南call+waiting+list,但又唔保

原帖由 wing214 於 12-12-03 發表
窩打老道迦南call waiting list,但又唔保證上K1
咁快call waiting?不是要等5月嗎?唔保證上K其實機會大嗎?

我知道好多有迦南OFFER的人最後都放棄, 因為冇K1直上保證太危險, 出年又要去考過實在太費神同太冇保障, 通常有另外OFFER, 都唔會選迦南.

wing214 發表於 12-12-5 01:05

...

點解吾入呀? 你住得遠嗎??  間學校我覺得幾正~~~

我都係5號收到迦南(窩打老道)AM offer, 不過相信會讀藍田靈糧堂機會大啲

引用:Quote:wing214+發表於+12-12-5+01:05+唔知

原帖由 ericdozo 於 12-12-07 發表
點解吾入呀? 你住得遠嗎??  間學校我覺得幾正~~~
我住黃埔,暫時選擇咗對衡道方方,下年再考幾間九龍塘K1,老公想入咗九龍塘D幼稚園先,所以唔揀黃埔,另外方方保證上K1,好好嘅back up~

‹ 上一主題|下一主題