用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人聽過bomcity?
go

有冇人聽過bomcity? [複製鏈接]

有無人之前帶過小朋友去玩bomcity同機場搞個個職業體驗牙?聽人過好似幾好玩,係咪好似台灣個個baby boss咁?

想帶小朋友去試玩下...

0    0    0    0

回覆:inbc123 的帖子

之前在機場時有帶小朋友去玩過,我覺得一般喇。加上佢地嘅註場攝影好馬虎。我個人評價一般。

再補充:機場當局攪果個好得多!

我都有聽聞機場個個好多小朋友都有去玩~
但搞左一個月就無左,...無緣

而家知道佢地再搞,所以好想試下,難得多個地方比小朋友玩,都應該支持下~

既然影相一般,為有自己影令相啦..ha~~

回覆:有冇人聽過bomcity?

好馬虎好求其,d職員對小朋友亦無咩耐性,我女玩完我老公話我side錢。:;pppp:

機場果個你有好多時間同機會自己影相,但bloomcity 果個冇得比你自己影,佢有相出售,但質素同價錢就

當然如果旨在小朋友去玩下,小朋友係開心嘅!係我作為家長就唔太開心囉!

回復 四隻貓 的帖子

你都有玩過機場個個?定新開浪澄灣喔?
我都有d朋友去過,無講到咁差既,但影相真係無咁令lor

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章

浪澄灣0個個... 好似好趕咁... 好普通... 唔係好值行咁遠去

我岩岩上星期去左玩... 我個人覺得一般... 時間只係夠玩3 個.GAME...

但有.D 項目多人玩既.(如護士..) 佢地得.. 4 個.BB.. 但又會俾多..4 個小朋友入去玩..  結果小朋友要輪住玩... 但原先有一個.DEMO BB 既.. 個姐姐帶左D 小朋友去另一邊幫BB 換片.. 但個.DEMO BB 又就咁放係度.. 又唔俾多個小朋友玩... 唔太識執生...

而且.. 場地影相哥哥影相真係好差...  佢只係叫個小朋友係某個地方擺.POSE 影.. 但唔會影佢地玩緊既時候... 就賣..$88/張相...

但我覺得有.D 係幾得意既... 如中醫.同埋. 大戲..  去其他地方..(如.BABY BOSS) 都無得玩..

入場費都算貴.. 而且... 阿爸阿媽.. 都只係出面影相... 唔明白點解多一個大人.要俾大人錢入場...

‹ 上一主題|下一主題