用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) 有無家長可以分享 - 課程分享會議內容
go

有無家長可以分享 - 課程分享會議內容 [複製鏈接]

今日臨時有d事去唔度學校參與會議, 有無家長翻黎後, 可以分享下內容?

好耐既唔該
   0    0    0    0
Monkey媽媽

原帖由 Monkey媽媽 於 10-10-23 09:27 發表
今日臨時有d事去唔度學校參與會議, 有無家長翻黎後, 可以分享下內容?

好耐既唔該

faebook果邊有位版主家長好好人, 幫我地班去唔到的家長錄左音, 你可以去果邊試下搵下版主^.^

原帖由 luilui007 於 10-10-23 14:25 發表

faebook果邊有位版主家長好好人, 幫我地班去唔到的家長錄左音, 你可以去果邊試下搵下版主^.^

oh, thx a lot.
Monkey媽媽

都有好多家長比左意見,好似想老師打多d電話同日日派手冊。

原帖由 yukiyu 於 10-10-23 21:51 發表

大家都知道開學現階段老師都比較辛苦, 希望做家長的盡量體諒一下,尚且相信如小朋友問題不大的話, 老師的唔會成日打電話, 做家長都唔好日日追住學校各樣那樣..
另外, 我女之前間幼兒園, 都唔會做噤多家長會聽家長心聲, 所以我認為德望真係好有心...

原帖由 luilui007 於 10-10-23 14:25 發表

I am not good at Facebook.
May I know how to find that recording in Facebook?
Many thanks!

原帖由 luilui007 於 10-10-23 23:28 發表

大家都知道開學現階段老師都比較辛苦, 希望做家長的盡量體諒一下,尚且相信如小朋友問題不大的話, 老師的唔會成日打電話, 做家長都唔好日日追住學校各樣那樣..
另外, 我女之前間幼兒園, 都唔會做噤多家長會聽家長心 ...

係啦,一班30個學生,每人傾20分鐘,老師都要用好多時間啦。其實都見到學校在不斷求進步ga la!!

原帖由 yukiyu 於 10-10-23 21:51 發表

嘩...仲要打多d?  衣家都已經好好la.
日日派手冊?   有咩作用呀?
Monkey媽媽

May I know what's his/her facebook account is??

‹ 上一主題|下一主題