用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) 下星期一(9/13日)正常時間上堂lu
go

下星期一(9/13日)正常時間上堂lu [複製鏈接]

禽日收到學校通告通知下星期一可以按正常時間上堂lu.  我即刻問囡囡, 下星期翻學校玩耐d好唔好, 佢勁開心, 話好. 睇見佢咁興奮, 真係好開心.
   0    0    0    0
Monkey媽媽

原帖由 Monkey媽媽 於 10-9-10 07:58 發表
禽日收到學校通告通知下星期一可以按正常時間上堂lu.  我即刻問囡囡, 下星期翻學校玩耐d好唔好, 佢勁開心, 話好. 睇見佢咁興奮, 真係好開心.

係 ? 點解我地未知架..我都希望呀女返耐d呀, 坐車都要一個半鍾,返一小時太小, 期待

there is a memo inside "memo bag".  pls check.

looking forward to normal study hour!  My girl is very happy to study at GH!

Yes, my girl is also very happy everyday when she came back from school.

原帖由 mimimomo6 於 10-9-10 11:53 發表

係 ? 點解我地未知架..我都希望呀女返耐d呀, 坐車都要一個半鍾,返一小時太小, 期待

我就係唸緊會唔會有媽咪無留意到有通告, 所以多手出post.  不過校車叔叔都有提醒架.
Monkey媽媽

Monkey mama,

你好有心呀...post出來一定會幫到手的.

Thank you so much!

原帖由 Littlepa 於 10-9-11 08:56 發表
Monkey mama,

你好有心呀...post出來一定會幫到手的.

Thank you so much!

舉手之勞傘
Monkey媽媽

原帖由 Monkey媽媽 於 10-9-11 03:51 發表

我就係唸緊會唔會有媽咪無留意到有通告, 所以多手出post.  不過校車叔叔都有提醒架.

我日日都有留意架, 不過上午班係星期五先派通告, 而我又未放工先唔知, 多謝你第一手報料

原帖由 mimimomo6 於 10-9-11 23:50 發表

我日日都有留意架, 不過上午班係星期五先派通告, 而我又未放工先唔知, 多謝你第一手報料

唔使客氣
Monkey媽媽
‹ 上一主題|下一主題