用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 88區陳元喜小學
go

88區陳元喜小學 [複製鏈接]

好開心派到第一志願!
各位小朋友如何?
   0    0    0    0

我就係個20%啦...我都係88網呀...
我派左循理美林呀...星期一都會去試吓叩門,
如果都唔得...就要恩然接受啦

您已好好 有人仲差過您, 唉
今日好多間已派緊表了, 唔洗星期1

原帖由 babytai 於 10-6-5 11:35 發表
我就係個20%啦...我都係88網呀...
我派左循理美林呀...星期一都會去試吓叩門,
如果都唔得...就要恩然接受啦
惟有基督在我們還作罪人的時候為我們死, 神的愛就在此向我們顯明了~羅馬書 5:8

好好彩, 1st choice
babytai, 加油!
Geni, 再一次多謝你對我過往提問d意見!

原帖由 叉雞飯 於 10-6-5 11:39 發表
您已好好 有人仲差過您, 唉
今日好多間已派緊表了, 唔洗星期1

我已經上網download哂d表架啦...
諗住今日實好多人去...所以等星期一先去lu
星期一仲約左去面試....
雖然派得唔係自己想個幾間...
但都要平常心...唔好比壓力自己同小朋友
如果叩門都唔收...就係天註定
可能呢間係好適合我寶貝呢!!!
希望大家派唔到嘅...都繼續努力 !!!

原帖由 maggie_tsui 於 10-6-5 11:56 發表
好好彩, 1st choice
babytai, 加油!
Geni, 再一次多謝你對我過往提問d意見!

恭喜你呀...你一定去左慶祝!!!
你第一志願係邊間呀???沙官??
可能今朝我地都係同一個禮堂同一個等待心情...
但結果你歡樂...我失望呀
我派左循美呀

係聖心, 因為亞囝讀聖幼.  其實今次只係好彩, 日後就要靠亞囝自己努力!  唔好失望呀! 我呢幾日睇返舊年d post, 好多叩門都有好result, (好似版主geni) 加油呀!

原帖由 babytai 於 10-6-5 13:17 發表

恭喜你呀...你一定去左慶祝!!!
你第一志願係邊間呀???沙官??
可能今朝我地都係同一個禮堂同一個等待心情...
但結果你歡樂...我失望呀
我派左循美呀 ...

希望啦...我星期一會去迦密面試呀...希望有好消息啦!!!!

原帖由 babytai 於 10-6-5 14:11 發表
希望啦...我星期一會去迦密面試呀...希望有好消息啦!!!!

陳元喜係我第一志願不過入唔到好唔開心,
http://hk.myblog.yahoo.com/wanwanaaaa
小昀媽blog㊣㊣㊣
細b預產期08年8月28日

原帖由 kalailai 於 10-6-5 17:33 發表

陳元喜係我第一志願不過入唔到好唔開心,

咁你派左邊間呀???唔緊要啦...我都派左第8,
睇吓叩門如何啦...再去陳元喜叩吓啦

kalailai及babytai
希望妳們能叩門成功!
加油!

原帖由 babytai 於 10-6-6 12:58 發表

原帖由 babytai 於 10-6-6 12:58 發表

派咗去禧年呀,
http://hk.myblog.yahoo.com/wanwanaaaa
小昀媽blog㊣㊣㊣
細b預產期08年8月28日
‹ 上一主題|下一主題