用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 荔枝角天主教小學 你地小朋友有無參加學校水運會比賽 ???
go

你地小朋友有無參加學校水運會比賽 ??? [複製鏈接]

我幫亞仔報o左唔知你地有無報呢 ??? 因為學校不設家長席我開始有"d"擔心佢唔知可唔可以自己搞掂. 希望到時有老師可以幫o下佢啦.
   0    0    0    0

醒目開學勳章

原帖由 hinhin.mami 於 10-6-1 15:43 發表
我幫亞仔報o左唔知你地有無報呢 ??? 因為學校不設家長席我開始有"d"擔心佢唔知可唔可以自己搞掂. 希望到時有老師可以幫o下佢啦.

軒軒媽咪.....我個女唔識游水, 所以冇幫佢報名.....嘻嘻, 佢怕水到不得了

我對仔女都係唔識游水,所以黎緊暑假揾教練教佢地游水,起碼學識浮已經好開心喇.

今個暑假你同佢去多"d"泳池玩水呀,由其係戲水池包佢玩完唔捨得走.

原帖由 嵐嵐mimi 於 10-6-1 16:08 發表

軒軒媽咪.....我個女唔識游水, 所以冇幫佢報名.....嘻嘻, 佢怕水到不得了

暑假真係一個學游水o既好時間. 你係咪揾私人教練呀 ??

聽軒軒講你個囡最近都返o左補習, 返成點呀 ? 你覺得間補習社好唔好?

原帖由 湳淇爸爸 於 10-6-1 18:25 發表
我對仔女都係唔識游水,所以黎緊暑假揾教練教佢地游水,起碼學識浮已經好開心喇.

回覆 5# hinhin.mami 的文章

我都係BK到有媽咪介紹咗私人教練俾我,一對二,考完呢個試就開始學,一星期一堂一小時.
呢間補習社又係同學仔媽咪介紹,我覺得唔錯,起碼我番到屋企有時間同佢地玩吓同輕鬆吓,
阿女逢一至五放學就由李姑娘車到補習社門口,大約補兩小時,包括做當日功課,揾吓默書同考試前嘅練習,如有興趣妳可以PM or call我.

我唔知點解 send 唔到 pm, 我咩時間 call 你方便"d"呀 ???

原帖由 湳淇爸爸 於 10-6-2 10:44 發表
我都係BK到有媽咪介紹咗私人教練俾我,一對二,考完呢個試就開始學,一星期一堂一小時.
呢間補習社又係同學仔媽咪介紹,我覺得唔錯,起碼我番到屋企有時間同佢地玩吓同輕鬆吓,
阿女逢一至五放學就由李姑娘車到補習社門口, ...

回覆 7# hinhin.mami 的文章

anytime you can.

湳淇爸爸:  半夜3:00call你起身可以嗎?

回覆 9# hcmswsy 的文章

Sharon,如果妳真係半夜3:00call我,我一定會接聽妳嘅電話,睇吓我會唔會@#%#妳

我唔信...Sharon 你試o下o者 !  半夜叫佢起身去o下廁所都好呀.

原帖由 湳淇爸爸 於 10-6-3 09:42 發表
Sharon,如果妳真係半夜3:00call我,我一定會接聽妳嘅電話,睇吓我會唔會@#%#妳

回覆 11# hinhin.mami 的文章

Emily , 其實半夜我一定起身去廁所嘅,順便睇吓佢地有冇"褲被", 所以我先夠膽叫佢試吓咋
‹ 上一主題|下一主題