用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問沙田區邊度有適合小學2年班學英文的好介紹呀 ? 急 ! ...
go

請問沙田區邊度有適合小學2年班學英文的好介紹呀 ? 急 !!! [複製鏈接]

如題, 請問邊度有適合2年班的學英文班的好介紹呀 ?? 唔要工聯會果d, 補習老稍或學校亦可, 總之要教得好, 謝謝!急急急 !!!
   0    0    0    0

原帖由 chh0416 於 10-2-9 00:07 發表
如題, 請問邊度有適合2年班的學英文班的好介紹呀 ?? 唔要工聯會果d, 補習http://das.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=37&bannerid=117&cb=11224484&n=a136fd24老稍或學校亦可, 總之要教得好, 謝謝!急 ...

Would you like to try Peterson English at City one, my girl studies their grammer class for 6 mths, there is some improvement in writing!

回覆 2# chh0416 的文章

馬鞍山有間ENGLISH CASTLE, 外藉老師教授, 我個仔都讀緊, 佢地教得我個仔好開心, 有心機學同會識運用番, 我參加咗佢地嘅ORAL, 遲D會參加埋寫作班

‹ 上一主題|下一主題