用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 培正收到通知信未?
go

培正收到通知信未? [複製鏈接]

請問大家收到信未?
   0    0    0    0

原帖由 cnc 於 10-1-15 16:59 發表
請問大家收到信未?

我都未收信吖!  5知有無其他人收到信?

我都未收到! 係咪收唔到即是"failed"

原帖由 cnc 於 10-1-15 16:59 發表
請問大家收到信未?

我都未呀,我仲以為記錯日子....果張通告好似話今日.

收到信喇! 亞仔得左! yeah!!!

超勁出奇, 同超勁開心! 阿仔居然考到!

開心之餘, 我地都不奇然咁問究竟今年有幾多人考呢? 同埋好似我地呢d唔係讀培正幼稚園嘅, 又會收幾個呢?

實在估唔到阿仔之前間間連second in都無份, 今次可以"標"份尾會...真係乜都有註定!都係嗰句, 大家繼續加加油!!

唉, 我依然咩都冇份
[img align=right]http://b3.lilypie.com/6jN8p8.png

My son "failed"

收到喇不過肥佬...哈哈各花入各眼掛因為亞女考spcc同dgjs都收o左...:p

原帖由 Happyfather2007 於 10-1-18 09:13 發表
超勁出奇, 同超勁開心! 阿仔居然考到!

開心之餘, 我地都不奇然咁問究竟今年有幾多人考呢? 同埋好似我地呢d唔係讀培正幼稚園嘅, 又會收幾個呢?

實在估唔到阿仔之前間間連second in都無份, 今次可以"標"份尾會...真 ...

我跟你一樣也非常開心! YEAH~~~
據面試當日粗略估計, 應該大約有一千人面試, 按過往培小會預留大約一班人數(約不足30人)給外來學生申請報讀, 所以你個小朋友都好叻架, 請不要懷疑他的能力啊!

原帖由 surewin 於 10-1-18 20:39 發表

我跟你一樣也非常開心! YEAH~~~
據面試當日粗略估計, 應該大約有一千人面試, 按過往培小會預留大約一班人數(約不足30人)給外來學生申請報讀, 所以你個小朋友都好叻架, 請不要懷疑他的能力啊! ...

恭喜您呀! 可能將來大家可以做同學!

我一直無懷疑孩子的能力, 但係interview嗰5分10分鐘, 可以影響結果既因素太多太多喇! 喺投考小學早段, 我地心儀既小學全軍盡默, 我地曾經好失望.  但係當我地再諗清楚, 打定輸數六月扣門既時候, 突然又有驚喜! 世事如棋!  大家都唔好放棄! 共勉!

請問如果"failed" 還有沒有得扣門, 還是打電話去學校問吓.............?

Pui ching or ying Wa???
‹ 上一主題|下一主題