用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 有關學校的兩個問題
go

有關學校的兩個問題 [複製鏈接]

我女是明年準小一生,有關學校的2個問題.

前面空地近日開始有工程, 知是是建什麼嗎??

有關早前話已批李宗德中學,現在發展如何 ??
   0    0    0    0
親子王國及教育王國禁止用戶於簽名檔內張貼宣傳連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

已批李宗德中學,係邊到聽番嚟?

原帖由 connie3803 於 09-11-25 17:29 發表
已批李宗德中學,係邊到聽番嚟?

之前我search 過資料, 話在樂湖那邊的一個空置校舍. 現在又找不返. 唔知有無人知情況如何 ?? thanks
親子王國及教育王國禁止用戶於簽名檔內張貼宣傳連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

之前聽議員講過起"交娛中心", 而且重好"亮"

原帖由 bebeyan 於 09-11-25 00:53 發表

1.興建社區中心
2.沒有興建李宗德中學這件事

原帖由 bebeyan 於 09-11-25 00:53 發表

學校前面空地係起體育館, 係守門口o既員工講 ga.

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

我仔都係明年小一生,都想問下各位家長,每天上9節課,其實小朋友辛唔辛苦?可否列其中一天的9堂是上甚麼?多多指教:loveliness:
‹ 上一主題|下一主題