用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心學校 越來越少舊生家長的分亨了
go

越來越少舊生家長的分亨了 [複製鏈接]

越來越少舊生家長的分亨了!  是我們的損失...
   0    0    0    0

可能大多數人想聽好評,但係無咩人有好評,所以都無咩好講,haha...講唔好既又俾人話"攪事",真係做人難

原帖由 mickeywinnie3 於 09-7-20 14:10 發表
越來越少舊生家長的分亨了!  是我們的損失...

原帖由 MARSTEN 於 10-1-12 20:25 發表
可能大多數人想聽好評,但係無咩人有好評,所以都無咩好講,haha...講唔好既又俾人話"攪事",真係做人難

哈哈,你講得好啱呀。我個仔由1-4年級都係吾好既多,好既只有5-6年級呢2年。我覺得上午班的老師比下午班好得多....

終於有人support我,haha...

原帖由 Connielai 於 10-1-13 15:34 發表

哈哈,你講得好啱呀。我個仔由1-4年級都係吾好既多,好既只有5-6年級呢2年。我覺得上午班的老師比下午班好得多....

我吾係一面倒話聖心吾好,只係覺得如果吾係咁鐘意讀書或者無乜天份(好似我個仔)就吾好選聖心,因為真係好辛苦。另外, 5-6年級教我個仔的汪老師, miss chung 同羅sir,亞仔到而家都仲好記得佢地,因為佢地對學生實在太有heart。但1-4年級就好似在地獄咁,只係識罰學生,投訴,見家長.....

‹ 上一主題|下一主題