用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 馬鞍山日語學校
go

馬鞍山日語學校 [複製鏈接]

唔知有無家長給小朋友在馬鞍山廣場(近冒險樂園)的日語學校學日文? 評價如何? 因經過, 入面好嚴肅似的!
   0    0    0    0

有無人回應!!

原文章由 rubytsang 於 08-7-23 09:32 發表
唔知有無家長給小朋友在馬鞍山廣場(近冒險樂園)的日語學校學日文? 評價如何? 因經過, 入面好嚴肅似的!

對不起, 路過搭咀的 (你說的那間我不認識) 不過沙田區我有好介紹, 係沙田大會堂學, 日藉老師, 十分有愛心及技巧, 囡囡上左堂5-6了, 很有興趣!! 9月份新班在星期一下午(因要場地關係), 有興趣的話不妨一試

原文章由 rubytsang 於 08-7-23 09:32 發表

Do you have their contact number?

原文章由 elysemama 於 08-8-12 16:10 發表
對不起, 路過搭咀的 (你說的那間我不認識) 不過沙田區我有好介紹, 係沙田大會堂學, 日藉老師, 十分有愛心及技巧, 囡囡上左堂5-6了, 很有興趣!! 9月份新班在星期一下午(因要場地關係), 有興趣的話不妨一試

...

回覆 #2 elysemama 的文章

elysemama,

May I have the contact no?  Thanks,

Hi, momoki, ink,

I have pm you both the contact no.  Please check.

多謝你的回應, 其實沙田大會堂仲好, 仲近我們, 想請問日語老師用什麼形式上堂? 家長可以入內? 一班幾多人? 今天會行過大會堂, 在那裡可以找到該日語班的資料??

謝!

原文章由 elysemama 於 08-8-12 16:10 發表

...

我都想要大會堂日藉老師的資料, 請pm 我, thx a lot

[quote]原文章由 elysemama 於 08-8-12 16:10 發表

用遊戲形式上堂, 家長可以入內, 所以可以一齊學及知道進度, 一班最多10人, 不過我個囡而家上緊個班得4人, 所以老師兼顧得好好

原文章由 rubytsang 於 08-8-13 11:05 發表
多謝你的回應, 其實沙田大會堂仲好, 仲近我們, 想請問日語老師用什麼形式上堂? 家長可以入內? 一班幾多人? 今天會行過大會堂, 在那裡可以找到該日語班的資料??

謝!

...

我都要大會堂日文課資料,請pm我,謝謝

我個仔係馬鞍山學緊日語, 佢地好好人, 有耐心, 個仔上堂太攰, 老師就比多個break佢休息o 仲會話比你知佢上堂既情形, 好nice, 好耐心又仔細o

Ekimae驛前國際語學中心合辦(馬鞍山區星期日課程)

pls pm me information. Tks.
原帖由 elysemama 於 08-8-12 16:10 發表

...
[

pls pm me information. Tks.
原帖由 elysemama 於 08-8-12 16:10 發表

...
[

我都想要日文班資料, 唔該晒......
‹ 上一主題|下一主題