用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 31 net result
go

31 net result [複製鏈接]

Can anyone share the 31 net result...how may can enter St. Mary?
   0    0    0    0

原文章由 Mui_Chu 於 08-6-28 16:36 發表
Can anyone share the 31 net result...how may can enter St. Mary?

ST.MARY.....NET 31重災區,第1,自行分配20分入唔到要抽,估計首輪入表,有600幾人,第二輪,我圍中FRIEND有大部份派唔到第一志願ST.MARY,都彈到第六志願後,我本人20分首輪失敗,派第六志願啦,好彩現在叩門(不是ST.MARY)成功了.GOOD LUCK!!

我女兒明年小一, 都有20分, 住同區(31net), 但都無信心, 又唔知點做portfolio, 請問有無人可以幫吓手。

原文章由 chan888yan 於 08-6-29 01:29 發表

ST.MARY.....NET 31重災區,第1,自行分配20分入唔到要抽,估計首輪入表,有600幾人,第二輪,我圍中FRIEND有大部份派唔到第一志願ST.MARY,都彈到第六志願後,我本人20分首輪失敗,派第六志願啦,好彩現在叩門(不是ST.MARY) ...

hi,chan888yan

可唔可以講下你點排NET31呀!!

謝謝

Pls tell me how to arrange the order of primary school in net 31?  My daughter will be promoted to K3 in Sept.  Tks for your valuable advice.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

me too, please help!
My daughter is now studying in St. Cat., how to arrange?
Thanks a lot!

原文章由 Crabtree 於 08-7-4 16:28 發表
Pls tell me how to arrange the order of primary school in net 31?  My daughter will be promoted to K3 in Sept.  Tks for your valuable advice.

31區係我當年其中一個考慮既區
不過都係放...............棄左
原因係31區既ST MARY 同 油天 全部都係頂頭大熱
ST MARY 入唔到, SECOND CHOICE 亦不可能排 油天, 試問跟住點算...........
所以我...................閃離左呢區

路人甲上

嘩,真係今時唔同往日.
之前我同一個媽咪傾計,佢囡囡估計係小三左右,當年佢20分入st. mary.

原文章由 栗子媽媽 於 08-7-5 10:32 發表
31區係我當年其中一個考慮既區
不過都係放...............棄左
原因係31區既ST MARY 同 油天 全部都係頂頭大熱
ST MARY 入唔到, SECOND CHOICE 亦不可能排 油天, 試問跟住點算...........
所以我................... ...

今時今日20分唔可以入梗ST MARY 同油天

原文章由 fyeung 於 08-7-7 19:05 發表
嘩,真係今時唔同往日.
之前我同一個媽咪傾計,佢囡囡估計係小三左右,當年佢20分入st. mary.

原文章由 mdchan 於 08-7-4 21:59 發表
me too, please help!
My daughter is now studying in St. Cat., how to arrange?
Thanks a lot!

我個囡都係讀ST.CAT,今年ST.CAT唔係派得幾好,我識的抽31NET朋友(包括我)都衰了,但我叩到門(NET41,不是MCS)的學校,讀ST.CAT及根德園叩門比較優勝,最緊要不要放棄!!所有都是講好彩.

原文章由 chan888yan 於 08-7-8 02:37 AM 發表

我個囡都係讀ST.CAT,今年ST.CAT唔係派得幾好,我識的抽31NET朋友(包括我)都衰了,但我叩到門(NET41,不是MCS)的學校,讀ST.CAT及根德園叩門比較優勝,最緊要不要放棄!!所有都是講好彩. ...

可否問是那間學校.
‹ 上一主題|下一主題