用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有無人會打算放棄德望個留位呀?
go

有無人會打算放棄德望個留位呀? [複製鏈接]

我個女德望Waiting List, 現時有無人好肯定會放棄德望已留的位?
   0    0    0    0

原文章由 IICHENG 於 07-11-24 21:33 硐表
我個女德望Waiting List, 現時有無人好肯定會放棄德望已留的位?

我朋友放棄左, 因有其他更好既offer在手.....

其實你都唔需要擔心丫, 就算而家無人放棄, 之後都一定會有好多, on waiting list 既 candidates 好大機會架!

我都冇交留位費!

原文章由 YuYuMother 於 07-11-25 09:13 硐表

我朋友放棄左, 因有其他更好既offer在手.....

其實你都唔需要擔心丫, 就算而家無人放棄, 之後都一定會有好多, on waiting list 既 candidates 好大機會架! ...

原文章由 IICHENG 於 07-11-24 21:33 硐表

我唔會放棄,我仲有幾個學生家長等緊waiting

其實都係視乎各人小朋友需要,無話咩係更好,咩係更差的

唔駛咁担心,大抽獎後,唔止德望,所有私學都一定會有位多出的!

[ 本文章最後由 watashiwa 於 07-11-25 10:18 編輯 ]

most people will pay $300 and even give up will only inform the school by next year.

and early stage not many people will give up. If your kid is not on the first waiting list you will not get the chance.

I believe not many mothers like to wait until next year.
‹ 上一主題|下一主題