用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 IVE銜接問題,有無人識?
go

IVE銜接問題,有無人識? [複製鏈接]

IVE銜接問題,有無人識?

佢本書寫的,即係點?

我睇中了幾個course,排緊次序

1. 正與公開大學商議銜接公開大學健康科學之學士課程。
(未確定?)

2. 公開大學開辦的一年全日制應用科學(生物及化學)理學士銜接課程。
(讀幾耐先有degree?)

3. 公開大學應用科學理學士課程最後一年。
(讀一年有degree?)

thank you.
   0    0    0    0

Hi!我叫Mimi,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

大頭照是「」!佢係粉紅色架!已經19歲啦!

有人答:(是否正確?)

1. 無錯~~唔知幾時有,可能你畢業都無

2 一年學士

3 讀一年有degree

原文章由 beverly@mim 於 07-8-9 22:43 發表
IVE銜接問題,有無人識?

佢本書寫的,即係點?

我睇中了幾個course,排緊次序

1. 正與公開大學商議銜接公開大學健康科學之學士課程。
(未確定?)

2. 公開大學開辦的一年全日制應用科學(生物及化 ...

Hi!我叫Mimi,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

really?

2 係d 課程多數迫晒一年

3 係讀 last year d 科可能補多一,兩科咁

原文章由 beverly@mim 於 07-8-9 23:21 發表
有人答:(是否正確?)

1. 無錯~~唔知幾時有,可能你畢業都無

2 一年學士

3 讀一年有degree

點解呀?
會一生灰暗

IVE我選了科啦
原文章由 ha8mo 於 07-8-11 01:20 發表
阿妹,千祈唔讀D咁野呀
一生灰暗

‹ 上一主題|下一主題