用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德雅小學 你們還參與统一派位吗?
樓主: malteselucky
go

你們還參與统一派位吗? [複製鏈接]

引用:LOVELY-BABE+:+你目標瘜應該是喇沙!我也

原帖由 Jen123 於 13-01-18 發表
LOVELY-BABE : 你目標瘜應該是喇沙!我也是!
喇沙?你的不是囡囡嗎?

回覆:LOVELY-BABE 的帖子

是:我揀協恩!也是九龍塘區!

引用:是:我揀協恩!也是九龍塘區! +

原帖由 Jen123 於 13-01-18 發表

回覆:LOVELY-BABE 的帖子

我仔都抽,博哂熱門,博佢抽唔到,自然一心一意讀德小

引用:我仔都抽,博哂熱門,博佢抽唔到,自然一心

原帖由 hildakam 於 13-01-19 發表
我仔都抽,博哂熱門,博佢抽唔到,自然一心一意讀德小
九龍塘淪陷喇!哈哈哈!

Jen123 發表於 13-1-18 15:53
協恩屬九龍塘嗎?
[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]

回覆:virgokaren 的帖子

virgokaren :不是嗎?填錯?

Jen123 發表於 13-1-20 03:02
virgokaren :不是嗎?填錯?
入到協恩都想上番協恩中學,冇所謂啦!
[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]

virgokaren:之前以為自己好醒,原來十下十下!

Jen123 發表於 13-1-20 11:54
你真搞笑?甲部博幾多間?
我好貪心,填晒三間。

協恩

Jen123 發表於 13-1-20 11:54
我也十下十下,星期六看新聞才知要統一派位!呢排真係好忙!九月沒去入紙第一輪自行收生,教局連統一派位表都沒寄比我!我連抽的機會也沒,唉!

引用:Quote:Jen123+發表於+13-1-20+11:54+virgok

原帖由 Hellohebe 於 13-01-21 發表
我也十下十下,星期六看新聞才知要統一派位!呢排真係好忙!九月沒去入紙第一輪自行收生,教局連統一派位表 ...
那你是否已有私校在手?

回覆:你們還參與统一派位吗?

Sorry! 我儍左!
應該問:咁你一心一意入德雅?

hellohebe : 諗住阿2讀德雅就乜都無攪到???

不是存心唔抽的,真的累。老大老二有而家每星期幾個恆常班要上,老三評估后要上言語治療,智力應該沒事就是認知及語言能力慢,是時候比多d心機!姑丈及阿嫲一個月內先後走咗!心情。。。好down!

回覆:Hellohebe 的帖子

Hellohebe:節哀!保重!

儍下儍下架車就到咗德雅門口,兩點鐘就等放學!今日好好太陽!

回覆:Hellohebe 的帖子

Hellohebe:我想自行同統一都揀埋德雅,以表忠誠!

引用:Quote:Jen123+發表於+13-1-20+11:54+virgok

原帖由 Hellohebe 於 13-01-21 發表
我也十下十下,星期六看新聞才知要統一派位!呢排真係好忙!九月沒去入紙第一輪自行收生,教局連統一派位表 ...
為什麼幼稚園老師沒有提醒你們嗎?咁現在你想不想去抽?嘗試聯絡教局啦!
還有,保重呀!
Best wishes!

‹ 上一主題|下一主題