用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 樂基幼兒學校(駿景園) 有冇09/10既K1, GE班既同學仔?
go

有冇09/10既K1, GE班既同學仔? [複製鏈接]

大家好丫~~
我仔仔會2月1號插班, 請各位多多指教~
   1    0    0    0

<剛已授完playtime phonics,唔知最後個頁performance checklist有無比comment?>

無!

msquare: pls check PM, thanks~

原帖由 msquare 於 10-3-4 23:37 發表
htm1210 : 我女女在new town plaza的毛妹學的, 星期六學,可自己同佢去上堂....

伙地exchange了tel嗎?? 可否pm 我?

htm1210 : 我女女在new town plaza的毛妹學的, 星期六學,可自己同佢去上堂....

伙地exchange了tel嗎?? 可否pm 我?

htm1210 : 請check pm

ms ananiya都冇打過比我丫, 有時我打去問佢野, 佢講野好急咁架...答完都好快收線!

係呢, 你地有冇msn丫, 因為我湊住個細b好少上bk, 但我可以用手提msn, 隨時可以chat下~

fionachan : 811好快...車程15mins左右....我工人接番學放學的....你是full time mami??你可以自己接???

我女女都有學芭蕾舞,但在出邊學的....

只有ms fung打過電話比我...ms ananiya沒有呀,我對佢的印象一般...好似唔係甘patient....

811係小巴嗎? 車程要幾耐架? 係邊個站下車呢?
仔仔係坐校車返學架~
黎緊返興趣班, 要自己接放學lu~

甘arm?!...我地都係yu chui court呀.....
平日你地點番學? 我女女坐811架,都ok呀....你自己揍番學放學的嗎???

msquare:馮老師有打過黎~ 感覺佢好nice~
上個月打了2次~
我住係愉翠苑, 你呢?
我地想搬近d學校, 有心水嗎?

我個女banana table架...

我冇比亞女係hkps學課外活動,因佢study下午班,我worry佢放學再stay 一個鍾會好tired呀....

你地住得近嗎??

我亞女tell me班中多了d新小朋友呀....不過我問佢mud野名佢又話唔記得0....haha...

老師有冇打電話比你地update 小朋友情況呀??

htm1210 & msquare 你地好丫~~
我仔仔係orange組, 你地呢?!

htm1210: 我仔仔想join 跆x道 & 珠心算, 你地有心水嗎?
不過冇校車...煩惱中!

msquare: 馮老師真係好好人丫, 把聲又溫柔~~

大家的小朋友的情況好嗎??

我女女叫曈曈 JASMINE呀....我地好LIKE馮老師架....

大家好~

sorry, 少左上bk~

我仔仔叫andy~

msquare & htm1210: 我地本來係考k2既, 不過校長話k1下學期有位, 所以叫我地插班丫~

原來都有新同學仔!

htm1210: 你女女係唔係姓張架?!
‹ 上一主題|下一主題