用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 樂基幼兒學校(駿景園) 有冇09/10既K1, GE班既同學仔?
go

有冇09/10既K1, GE班既同學仔? [複製鏈接]

大家好丫~~
我仔仔會2月1號插班, 請各位多多指教~
   1    0    0    0

Hello, 我囡囡係GE班, nice to meet you! 係呢, 點解咁好可以插班? 你囝囝喺邊間讀緊?

ME TOO....my daughter is also in GE class. She is happy in HKPS....so, dont worry....your son will enjoy.

Today is the 1st school day for him?!
Too bad, my daughter is sick today so she is adsence to school....

What's the name of your son?

GE班甘多新同學geh??

你地的小朋友之前向邊study KG架??

大家好~

sorry, 少左上bk~

我仔仔叫andy~

msquare & htm1210: 我地本來係考k2既, 不過校長話k1下學期有位, 所以叫我地插班丫~

原來都有新同學仔!

htm1210: 你女女係唔係姓張架?!

大家的小朋友的情況好嗎??

我女女叫曈曈 JASMINE呀....我地好LIKE馮老師架....

htm1210 & msquare 你地好丫~~
我仔仔係orange組, 你地呢?!

htm1210: 我仔仔想join 跆x道 & 珠心算, 你地有心水嗎?
不過冇校車...煩惱中!

msquare: 馮老師真係好好人丫, 把聲又溫柔~~

我個女banana table架...

我冇比亞女係hkps學課外活動,因佢study下午班,我worry佢放學再stay 一個鍾會好tired呀....

你地住得近嗎??

我亞女tell me班中多了d新小朋友呀....不過我問佢mud野名佢又話唔記得0....haha...

老師有冇打電話比你地update 小朋友情況呀??

msquare:馮老師有打過黎~ 感覺佢好nice~
上個月打了2次~
我住係愉翠苑, 你呢?
我地想搬近d學校, 有心水嗎?

甘arm?!...我地都係yu chui court呀.....
平日你地點番學? 我女女坐811架,都ok呀....你自己揍番學放學的嗎???

811係小巴嗎? 車程要幾耐架? 係邊個站下車呢?
仔仔係坐校車返學架~
黎緊返興趣班, 要自己接放學lu~

fionachan : 811好快...車程15mins左右....我工人接番學放學的....你是full time mami??你可以自己接???

我女女都有學芭蕾舞,但在出邊學的....

只有ms fung打過電話比我...ms ananiya沒有呀,我對佢的印象一般...好似唔係甘patient....

ms ananiya都冇打過比我丫, 有時我打去問佢野, 佢講野好急咁架...答完都好快收線!

係呢, 你地有冇msn丫, 因為我湊住個細b好少上bk, 但我可以用手提msn, 隨時可以chat下~

htm1210 : 請check pm

htm1210 : 我女女在new town plaza的毛妹學的, 星期六學,可自己同佢去上堂....

伙地exchange了tel嗎?? 可否pm 我?
‹ 上一主題|下一主題