用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Keen Mind pm classmates
樓主: 得巴
go

Keen Mind pm classmates [複製鏈接]

綽榆都係星期五玩完, 星期六就流哂鼻水, 星期一放左一日假, 今日可以番學了, 但係又野到細佬...真係可憐。不過見到佢果日真係玩得好開心, 都冇後悔同佢去..不過真係好辛苦。

Anyone was born on March 2007?

Celiacc, are you looking for parents with kids born in Mar to discuss about the birthday party this month?

Raphael is born in May 2007, and I am wondering which kids is also born in May too.

yes ar, seems not much is 0307

仲有我樂樂囉

原帖由 MYPPBB 於 10-3-10 17:18 發表
Celiacc, are you looking for parents with kids born in Mar to discuss about the birthday party this month?

Raphael is born in May 2007, and I am wondering which kids is also born in May too.

唉乜, 發燒&感冒咁惨呀!  單拖真係好辛苦, 不過如爸彩我都傻

原帖由 MYPPBB 於 10-3-9 22:01 發表
柏鈞都冇返學2日呀!發燒&感冒.聽日返學要帶口罩.
下次活動都要捉慢c6去,單拖太辛苦啦!

咁又唔係喎 我着黑色衫。我知當日上午更安排交表果個家長, 成兩點幾先走, 見到佢都慘!

原帖由 elmolly 於 10-3-8 23:13 發表

你負責逾時等候區? 你係咪著灰色衫? 我同am負責逾時等候區果幾位k1家長等交更果陣傾緊計, 佢地見過左鐘都未有人返, 好驚無得走呀, 終於等左好耐先有一位媽媽出現, 唔係果位救星係咪你

你講得啱呀, d人一 ...

大家會唔會去 sports day 呀?  唔知有咩玩呢  九龍仔運動場好呀, 近近地, 我亞女學校運動會年年都係果樹

fishmum is "chi lok" mum?

原帖由 fishmum 於 10-3-12 23:36 發表
咁又唔係喎 我着黑色衫。我知當日上午更安排交表果個家長, 成兩點幾先走, 見到佢都慘!

咁唔知果日有無見過你呢, 我有嚴重失憶. 不過我地個post個個都係兩點幾先走, 包括我

原帖由 elmolly 於 10-3-13 16:05 發表

咁唔知果日有無見過你呢, 我有嚴重失憶. 不過我地個post個個都係兩點幾先走, 包括我mouth:" />

唔怕唔怕,我16/4幫你倆個相認咪得囉。

原帖由 babellt 於 10-3-8 13:59 發表
智軒冇事嗎 ?? 祝早日康復.
我同阿女都散哂.  我同 c6講, 明年 picnic day,佢都要去...
1個家長去, 真係做死, 影相, 咩袋, 去toilet, 換衫, "一揪二lung" 忙個不停...

只要學校師資好, 一定有人知. 我覺得唔係問 ...

妳一個人同阿女去,我覺得妳好勁呀!我兩公婆去完都散哂!果日妳記唔記得呀,我Hugo玩到成個頭都係沙仲成頭汗,回家途中巳睡著,回家後要放他到sofa度好似捉瘙咁捉清走頭上d沙,好慘....

係展樂媽打呀, 我哋識嘅?

原帖由 celiacc 於 10-3-13 08:35 發表
fishmum is "chi lok" mum?

辛苦晒 但我同你成日有你冇我喎

原帖由 Smallpigbb 於 10-3-14 00:15 發表

唔怕唔怕,我16/4幫你倆個相認咪得囉。

醒目開學勳章

有冇人報左sat phonic 11點堂 ??

醒目開學勳章

過獎啦.... 話時話你個仔好似你.

原帖由 Dorisdoris 於 10-3-16 19:04 發表

妳一個人同阿女去,我覺得妳好勁呀!我兩公婆去完都散哂!果日妳記唔記得呀,我Hugo玩到成個頭都係沙仲成頭汗,回家途中巳睡著,回家後要放他到sofa度好似捉瘙咁捉清走頭上d沙,好慘.... ...

原帖由 babellt 於 10-3-17 15:07 發表
有冇人報左sat phonic 11點堂 ??

我仔仔讀咗兩期(10-12點)兩班今期沒報名,報了外面其他course,Heidi 是否繼續上K1?我仲15/16???

我無幫子澄報學校d course, 對我地嚟講時間太早啦~ only星期日上個芭蕾舞~

hugo媽, 你1516邊ar?

原帖由 Dorisdoris 於 10-3-18 14:26 發表

我仔仔讀咗兩期(10-12點)兩班今期沒報名,報了外面其他course,Heidi 是否繼續上K1?我仲15/16???

原帖由 ashly11280 於 10-3-19 10:28 發表
我無幫子澄報學校d course, 對我地嚟講時間太早啦~ only星期日上個芭蕾舞~

hugo媽, 你1516邊ar?

子澄好活潑仲經常笑,相信佢是個口齒伶俐又聰明的小妹妹,是我心目中的囡囡,haha....
TT(int'l ) pm 因豬年太多小朋友了,TT有小學back up,到時再考其他學校都ok,TT(Int'l) 都好好而且K1已經是英普,佢地外籍老師同北京老師特別多,而KM都好好又是int'l,Hugo 讀得好開心又唔想他重新適應...15...16...

呢排公司好忙,都一排無上黎。阿仔上星期日又傷風,星期一都無番學。呢排流感進入高峰期,大家都要好好保重呀!
‹ 上一主題|下一主題