用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 第2輪IN崇真大家IN成點呢?
樓主: bearwhat
go

第2輪IN崇真大家IN成點呢? [複製鏈接]

回覆:第2輪IN崇真大家IN成點呢?

有冇人仲未收信interview? 好奇怪因仲未收到,有幾多輛呢?係咪報左就實有得見?謝

szekamama  我記得簡介會時有人問校長,校長好肯定話有報就有得IN  發表於 12-11-2 00:39

其實過程都合理同順暢,只是有時真係講緣份,睇下小朋友遇到邊種纇型老師,又睇下雙方面見時咩狀態。大家加油

引用:Quote:原帖由+angie0828+於+12-11-01+發表

原帖由 chuiying_ball 於 12-11-01 發表
有幾衰呀?
衰到淨係望住隔離位靚女外藉老師,老師叫佢做所有嘢都凱“我唔要呀“不過佢係12月細仔,當玩下啦

skinwg 發表於 12-11-2 00:31
有冇人仲未收信interview? 好奇怪因仲未收到,有幾多輛呢?係咪報左就實有得見?謝

...

我都未收信, 9月1日交FORM. 
打過電話問, 11月10日仍然未收信可以打去查問. 都唔知以咩去安排面試時間. 
好多IN完之後都話比較混亂, 等待時間長, 小朋友無耐性. 

非常唔得,等等等成個鐘,IN唔夠4分鐘,而且安排得好差
唔知有冇家長帶小朋友去玩滑梯呢?明知會甘多人來IN,一定會玩吧,竟然污穢不堪,又有水漬。
係禮堂等又唔知做咩好,小朋友唔忟已經好好彩!

回復 火柴人kiki 的帖子

14/11仲有interview? 我系31/10 in 左, 封信話14個工作天內會回覆是否取錄, 即系佢未完成全部人既interview就會發信通知? 有點不合理......佢地不如抽簽算啦,3分鐘唔夠既所謂interview, 真的可觀察到小朋友的學習能力嗎?

回復 ~瑤瑤~ 的帖子

我囡in時都系咁, 無等佢答, 之後又拿另一樣野出來show比旁邊個小朋友, 跟住又叫我個囡繼續做之前條問題, 我個囡就只留意佢拿出來既另一樣野而無答之前既問題. 個老師仲望住我講: 唔緊要啦!????

回覆:猴子爸 的帖子

請問你會是In 國際還是主流班呢?
面試時有否問家長問題呢?謝謝!

回復 ROSATUNG 的帖子

是英普班。
没有主动问家长什么,主要是考小孩。

回覆:猴子爸 的帖子

謝謝!今晚見完,請問你有無收到信?

‹ 上一主題|下一主題