用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍靈糧堂出左result 喇~~~
樓主: littlethy
go

九龍靈糧堂出左result 喇~~~ [複製鏈接]

9月b waiting

回覆:九龍靈糧堂出左result 喇~~~

收到pm offer, 但唔會留位!

今天收到信唔收,明明表現好好,有問有答

我收到信啦!上午班最開心的係,我報全日,一直想如收左想轉半日上午……完成我心愿……太開心啦

我報全日。waiting

引用:我報全日。waiting+ +

原帖由 katie0599 於 13-11-09 發表
我報全日。waiting
我同你一樣

回覆:wawa~~ 的帖子

有冇家長仲未收到信呢?

引用:有冇家長仲未收到信呢? +

原帖由 big1985cow 於 13-11-09 發表
有冇家長仲未收到信呢?
我!

我11月1日in...今日都未收到信,唔知係咪無行呢!

回覆:csy_0101 的帖子

學校話11月9日或前有通知,應該唔收都會有㗎

唉,8月仔報上午waiting,求好心人如放位可以早d知會學校就好了

回覆:chi99 的帖子

我都係有好朋友個仔仔係呢間讀k2喇,但係朋友口中得知學校教師有愛心同耐性,而且佢仔仔又鍾意返學,出到黎仲成日同我地唱歌仔講國語添,佢以前好怕丑架,轉校有好多可能性既,如果讀n1既,其實好睇家長要d乜,如果要學術高既,咁呢間一定唔係你柸茶,好多都係會係k1時再博一博考d更有名氣同更心儀既kg,所以有讀一年n1第二年轉走讀第二間一d都唔出奇,第二,可能係地區問題,我聽朋友講,有d同學仔真係係西貢呀,元郎呀,荃灣...既地方都出黎讀,可能試左一年,想轉返屋企附近既亦有可能,但我諗一定唔會轉哂囉,問過朋友,佢都係話作班上k2時走左一個,其餘都成班一齊升既,如果你一早講到唔考慮,點解仲要去in呢,好多人想要offer 都冇,其實年年有結果之後都有d人出黎講下野,話下d學校唔好既野,想人放番d offer出黎,咁想讀而又得waiting 既人咪有多個機會囉,而且呢間學校得咁少學位,我諗好多人都好歡迎你地快d放番個offer出黎囉

吓!我仔全日班k1原班人馬升上k2喎,唔通我有幻覺

我都問過老師,因為有朋友想插班明年k2,但係下年k2已經無晒位添啦,因為今年班k1已經交晒留位費

回覆:piglet1212 的帖子

無無無,你無幻覺,我哋大家都無幻覺
的確N1升K1係有心頭高的父母,叻女叻女轉校,但留校的都好好

我都系1/11去IN, 仍未收到信, 唔知明天是否會收到呢..!!

回復 jmys 的帖子

我都係1/11 早上in的,都係未收到信,唔知會唔會寄失?聽日打去學校問下

我都無信,奇怪啦

其實我大仔係靈糧上午出品, 已經畢業了, 而且細仔剛剛先講野, 另校長話唔一定有全日班位, 同埋面試日唔講野都唔收, 好在我面試在早上, 佢答晒所有問題..好在收左, ,,,,,因為我是上班媽, 分身唔到....一定要搵全日班..

靈糧堂絕對係開心校園, 課程好淺, 但大仔同學好多都跟得上小一, 只要家長唔懶惰, 時時同佢睇書, 上小一冇問題的...
有空來看看
www.facebook.com/rosygardenwedding

教養孩童. 使他走當行的路. 就是到老也不偏離 (箴言22:6)
‹ 上一主題|下一主題