用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: idy926
go

2010-11年 G1E 齊來報料 [複製鏈接]

Thaaaaaaaaaaank a lot!
我試咗口頭同佢練,效果不錯而且好玩好笑!

原帖由 idy926 於 10-11-2 08:56 發表
吾識字就真係作吾到句子,我女兩次assess都係衰係作句度,仲話吾夠時間(其實吾識寫, 諗太耐,好在作句都係放係最後),所以我諗住時不時同佢睇多D故事書,有時默下字....我有朋友去出面用圖像法學認字,都認得好多同幾深,識吾識寫我 ...

求救

又要麻煩各位,今天阿仔有份IS功課,要用老師所派的圖片剪貼上WS空格,但他沒有帶回(他說老師只派給了組長),又要明天交,請問可否將老師所派的圖片scan給我呢?謝謝!勞煩!

不用了,已解決,謝謝!

原帖由 tintincreations 於 10-12-1 16:37 發表
又要麻煩各位,今天阿仔有份IS功課,要用老師所派的圖片剪貼上WS空格,但他沒有帶回(他說老師只派給了組長),又要明天交,請問可否將老師所派的圖片scan給我呢?謝謝!勞煩! ...

Help!! 阿仔又係話組長無派, 點算呀. 請幫忙!!!!

原帖由 tintincreations 於 10-12-1 18:29 發表
不用了,已解決,謝謝!

最後做了沒有?我當天解決了便沒再上來看,所以不知原來你的小朋友也沒有.對不起.仍需要幫忙嗎?
原帖由 pop-rice 於 10-12-1 20:12 發表
Help!! 阿仔又係話組長無派, 點算呀. 請幫忙!!!!

噢! 不用對不起.
我地平日成7點先返到去接阿仔, 所以就算即刻發現, 都call唔到學校.
我為免阿仔蒙上欠交功課的"不白之冤", 於是在student planner 和功課上都貼左紙仔, 話阿仔無收到pictures, 請老師派返比他.
其實只係Daddy and Mummy打晒鑼, 但阿仔好似無事發生咁.

原帖由 tintincreations 於 10-12-3 22:38 發表
最後做了沒有?我當天解決了便沒再上來看,所以不知原來你的小朋友也沒有.對不起.仍需要幫忙嗎?

Hi Hi Help Help,亞女吾見左星期四中默範圍張紙,請問有無人可幫忙e比我呀?吾該晒

[email protected]

巳經有了,謝謝!
‹ 上一主題|下一主題