用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 請問有邊間國際學校5-6k 已經讀到
go

請問有邊間國際學校5-6k 已經讀到 [複製鏈接]

請問有邊間國際學校5-6k 已經讀到
   3    0    0    0

回覆:請問有邊間國際學校5-6k 已經讀到

幼稚園有,小學幾難找到

如果小學, 最少都要6K+, 蘇淅國際. 5 ~ 6k, 要直資, 而且有d可能都加到6k+.

其實香港的環境做成家長和小朋友都好大pressure

回復 japoton 的帖子

Please forgive my ignorance to say international school is not a magic to solve all nurture difficulties, and not a path to haven.   We have a lot disappointed cases that have been covered up with money, or even can't amend them with money and power from parents.  By the way, we have wide range of schools that you would have to apply the appropriate one or two wisely.  The cheaper one may have the shortage to acheive certain standard too.

There're several international secondary schools would offer scholarship for elite pupils.  But why bother to transit a sooo.....beautiful child.

P.S.  I believe it would be  more difficult to have a job (except the very professional one) with the knowledge of very little Chinese and nearly zero Chinese in the future.   So the pros and cons exist.

Jane1983  Well said  發表於 13-5-14 20:08

小學/ 中學都應該無。可以考慮本地國際化的直資或私小。

浸大個間LOR、学費勁便宜、一条龍、小朋友都好開心架。
Mighty
love you for you
自分に負けるな!!

回復 Mighty 的帖子

浸大果間是直資, 將來考DSE.

九龍弘爵國際學校學費較平, 但網上OVERALL的COMMENT都唔好.

平平地有國際FEEL, 可考慮東涌YMCA中學.

TINGMUM 發表於 13-5-15 07:14

浸大有外国人架、5算国際学校MA? 個名有国際2個字、校園都好好、可以考慮。
Mighty
自分に負けるな!!

邊間? TSL 都有外籍學生

Mighty, 我是指沙田石門火車站旁浸大的直資中小學 -王錦輝,  我估你是指浸大旁邊另一間叫 ICS的學校? 我妹仔仔讀甘ICS中學, 學費萬幾一個月.

可能我誤會左, 浸大是否有其他中小學?

Think International School

kwokbobo  $7500/month, 請問係幼稚園還是小學?  發表於 13-5-27 00:28
vicky_cheun  我囝讀緊7.5K PER MONTH  發表於 13-5-26 19:07
WYmom  No secondary school  發表於 13-5-15 18:29

also NIS

butduck 發表於 13-5-15 17:57
also NIS

請問咩叫NIS?

回覆:kwokbobo 的帖子

Norwegian International School

TINGMUM 發表於 13-5-15 07:14

我也是指「王」BOR. 楼主都無MAAK要求、無話要IB ETC, 所以此間籍得推薦。
Mighty
自分に負けるな!!

NIS 學費around $7500

引用:Think+International+School +

睇下元朗宏信書院可能啱你budget

回復 annie40 的帖子

同意 Annie40.

要好的國際學校,學費平的就未必達到要求.
但為了要入國際學校而令到家庭經濟未來十幾年都很緊張,結果令到家人壓力大,關係緊張,就好無謂.
要培養孩子,在香港這個社會,即使係咁既教育制度之下,都唔係只得送入國際學校一途.事實上仲有好多其他選擇(特別係樓主負擔到5-6K的學費).將自己的選擇局限在某一點之上,只會令自己很大壓力.

我反而覺得,樓主應想想為什麼選國際學校?
當中的好處和壞處都考慮過了嗎?都能欣然接受嗎?
有其他直資/私校能提供到樓主所需求的教育模式嗎?

PS. 王錦輝不是國際學校啊~

‹ 上一主題|下一主題